Valaki(k) elolvasnák az írásaim és véleményeznék?
Nem merem senkinek se nagyon megmutatni őket, pedig régóta írok és szeretem. Örülnék ha valaki megmondaná, milyennek érzi az írásaimat. Van köztük novella, szatíra, paródia, meg tanítóbb jellegű, meg magyarázó cikk is, de a novellákkal kezdeném.
Rövidek és pörgősek, mivel én is a gyorsaságot szeretem és a lényeget, tehát nem egy sablonos, lassú bevezető, meg hosszú felvázolás, ilyenek.
Azért ezotériába írom, mert inkább a spiritualizmusra nyitott emberekre lennék kíváncsi mert ilyen jellegű dolgok is vannak benne. De nem szélsőségesen ilyen szerintem, nem angyalok meg ezek, inkább valóság megkérdőjelezések, tudatosság. Szóval bárkinek szívesen elküldöm.
Egy blogom is van, azt annak küldöm, akinél látom hogy jobban érdekli.
Szóval, nagyon szívesen várom a kommenteket vagy privátokat, és hálás lennék érte. Esetleg olyan FB csoportokat is fogadnék ahol ez okés, bár oda se merném annyira beküldeni szerintem.
Töltsd fel valamilyen fájlmegosztóra és küldd el privátba, akit érdekel.
Ide is tudsz regisztrálni: mediafire
Hmmm érdekes .
De elöbb érdemes lenne publikálni valahova , ne hogy behúzzák valamelyik ötleted
Szia!
Én is kérem az írásaidat, nagyon szívesen elolvasom őket.
Érdekelnek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!