A spirituális nők is hűtlenkednek vagy perverzkednek?
Csak érdekel néhány sztori. :)
Milyenek is az ilyen csajok szexuálisan
A spiritualitást esernyő-szerűen kell elképzelni, nagyon sokmindent foglal magában, akár olyan nézőpontokat is amik ellentétesek egymással. Mondjuk, egy Buddhistát vagy egy Wicca követőt is gyakran neveznek spirituálisnak, mégis nagyon nehéz lenne közös pontokat találni.
A szexualitás, szexuális szokások mindenkinél egyediek, ez pedig teljesen független az egyén hitétől vagy vallásától.
És igen, természetesen ők is lehetnek hűtlenek vagy lehetnek fétiseik és perverzióik, ugyanúgy mint más nőknek. Lehetnek monogámok, poligámok, heterók vagy homoszexuálisok és leszbikusok is. Mint bárki más, nagyjából:)
Személy szerint a spiritualitásomat tekintve a "bal kéz útjához" tartozónak vallom magam és a boszorkányság nevezettű gyakorlattal foglalkozok már egy ideje. Nem vagyok kapható "mocsokságokra", nincsen perverzióm, tök normális szexuális igényeim vannak, normális szexuális kultúrával rendelkezek. És elég hűseges típús vagyok.
Egy spiri barátom fullosan poligám volt, és szét csal akárkit a szeretet nevében, bármekkora fájdalommal járna.
Egy spiri barátnőm megcsalt, poligám, azóta sok emberrel fekszik le.
Mostani barátnőm spiri, de egy kis vadállat, bdsm mániás, hiper monogám, szóval örökké csak együtt mindent maximálisan. Én ő hozzá vagyok hasonló. Szóval a spiritualizmusban minden eltérő, hogyan élik ki magukat az emberek. De tudják fokozni az élvezeteket az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!