Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Végeztek valamilyen spirituáli...

Végeztek valamilyen spirituális gyakorlatot? Ha igen, mit?

Figyelt kérdés

#spiritualitás, gyakorlatok
2022. nov. 11. 22:16
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
17%

Meditációs technikákkal jutottam el oda hogy elsajátítottam chi vagy prana energia használatát.

Egy nagyon idős ember vagyok, korom nem leírni, mert sokan felfogni sem tudnák hogy élek még, de annyi hogy az első nagy háborúnál már láttam ahogy az országot tönkreteszik.

Életenergiát tudok elszívni emberekből.Tudom ez sok ember brutálisan hangzik,de csak annyit szívok el, amivel még érzem ha kiszívom belőle nem lesz beteg.Általában olyan helyekre megyek, ahol egészséges,erős,fiatal emberek vannak.Ott megvan pár technika amit csinálok és érzem hogy feltöltődök.havonta párszor kell csak csinálnom, ilyenkor visszafiatalodik a testem is,kívül belül.Többet nem akarok írni, technikát sem akarom konkrétabban ismertetni.

2022. nov. 11. 22:25
 2/17 anonim ***** válasza:
22%
Fingok minden este
2022. nov. 11. 22:27
 3/17 anonim ***** válasza:
80%
#1 Te vagy az, Soros? :O
2022. nov. 11. 22:29
 4/17 anonim ***** válasza:

1!

Tudtam hogy vannak ilyen emberek, de a szőr feláll a hátamon hogy tényleg lehet ilyet csinálni.

Ha jól emlékszem Stephen King Álomdoktor című horrorfilmje is ezt a témát dolgozta fel.

Konkrétan ha erre gondolok hogy ezt valaki megtudja csinálni még a fejbőröm is libabőrös lesz.

2022. nov. 11. 22:34
 5/17 anonim ***** válasza:

1

De ha ennyire idős, bölcs, és spirituálisan fejlett vagy, akkor miért ragaszkodsz foggal-körömmel az életedhez ilyen módon? Csak tényleg érdekelne, nem kötözködésből kérdezem.

2022. nov. 11. 22:44
 6/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, némelyik elég érdekes volt.

5-ös az 1-es válaszadó nem írta hogy bölcs vagy spirituálisan fejlett, csak azt hogy idős. Megjegyzem egy valódi bölcs, spirituális mester sosem ragaszkodna ennyire a fizikai-anyagi világhoz és az életben maradáshoz, főleg nem azon az áron hogy mások életenergiáját szívja el. Egy valódi bölcs, bármelyik pillanatban örömmel halna meg, mivel a fizikai test számára olyan mint a hétköznapi ember számára a ruha. Számára a halál csak ruha levétel.

2022. nov. 11. 22:53
 7/17 anonim ***** válasza:
56%

1# nem a helyes ösvényen jársz, másképp is elérheted a halhatatlanságot. Elvenni az emberek, állatok, vagy a növények chi-jét ilyen módon nem helyes.

De nyilván te is tudod, hogy sötét urat szolgálsz.

2022. nov. 11. 23:15
 8/17 anonim ***** válasza:
79%
Létezem
2022. nov. 11. 23:21
 9/17 Ankhe válasza:
100%
Az 1.energiavámpír. Ennyi
2022. nov. 12. 03:12
 10/17 anonim válasza:
91%

#3as

Nagyon hülye vagy, tiszta kávés lett a fal, akkorát nevettem... 🤣🤣

2022. nov. 12. 07:31
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!