Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Végeztek valamilyen spirituáli...

Végeztek valamilyen spirituális gyakorlatot? Ha igen, mit?

Figyelt kérdés

#spiritualitás, gyakorlatok
2022. nov. 11. 22:16
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
29%

Nem igazán.

Próbálgattam meditálni, de...nem tudom. Szerintem a modern életmóddal nem összeegyeztethető. Számomra legalábbis.

Így a nagy spirituális gyakorlatom, hogy videókat nézek a temában. Amiket aztán nem hiszek el, és hagyom az egeszet a fenébe. De valami méis kéne ezert megint keresek valamit hátha. Aztán azzal se tudok egyet erteni ezert mégse. És ez körbe-körbe. 🤣

2022. nov. 13. 00:25
 12/17 anonim ***** válasza:

"Szerintem a modern életmóddal nem összeegyeztethető"

És ez nem a 21.sz-i életmód mellett szól, hanem nagyon is ellene!!!

Előző voltam.

2022. nov. 13. 00:26
 13/17 anonim ***** válasza:
Én az elsőnél is bölcsebb és erősebb vagyok. Én vagyok az új világ istene és egyben a legidősebb és erősebb ember ezen az egész hitvány világon. Oly erős vagyok, hogy akárhova megyek az emberek leborulnak előttem. Az egész lelkemet és aurámat úgy programoztam, hogy folyamatosan szívja az energiát a környezetemből. Ha túl idős emberek közé megyek, az végzetes is lehet a számukra, de ez nem az én problémám, ők a gyengék és ostobák, mert gyalázatos módon elpazarolták hitvány életüket ahelyett, hogy saját erejük növelésére fordították volna. Ez a világ az erőseké, nem a hitványoké. Egy nap a napot is magamba fogom szívni és hatalmasabb leszek mindenkinél, az egész univerzum előttem fog háttal térdepelni.
2022. nov. 13. 20:35
 14/17 anonim ***** válasza:
Azért ehhez a Nap lakóinak is lenne néhány szavuk, de tudom hogy csak trollkodsz :)
2022. nov. 13. 20:37
 15/17 anonim ***** válasza:

1-es!

Ha miattad nem tudok este aludni és rosszat álmodok, szíjjel váglak az biztos.

2022. nov. 13. 20:45
 16/17 A kérdező kommentje:
Elég érdekes válaszok születtek itt. Mindenesetre köszönöm mindenkinek a válaszát.
2022. nov. 13. 21:56
 17/17 anonim ***** válasza:
Meditáció és szexuális technikák alkalmazása spirituális célból.
2022. nov. 14. 00:33
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!