Mitől törhet rám ilyen érzés hirtelen?
Figyelt kérdés
Itthon vagyok egyedül, és olyan rossz érzésem van. Félek, és bármerre megyek, mintha valaki lenne a hátam mögött.
Itt a szobában jó, de kinézve a lakás többi részére, rossz érzés fog el. Vagy csak ha már "kigondolok" a lakás többi részére.
2022. nov. 30. 15:22
13/16 anonim válasza:
Pszichés gondok?
Én szorongó paranoiás vagyok, folyton olyanokat képzelek hogy vmilyen horrorisztikus lény belép a konyhába, szobába…
Ez inkább pszichés eredetű szerintem,(remelem)
15/16 anonim válasza:
3 vagyok, hát tudod.. Mit lehet tudni, mik járkálnak errefelé manapság.. Lehet képzeled, de lehet valami elképzelhetetlen lény mászkál arra... Szépen... Lassan... Kúszik.... És....... UGRIK
16/16 anonim válasza:
"Don't forget boy, look over your shoulder, 'cause someone always coming after you!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!