Mitől törhet rám ilyen érzés hirtelen?
Figyelt kérdés
Itthon vagyok egyedül, és olyan rossz érzésem van. Félek, és bármerre megyek, mintha valaki lenne a hátam mögött.
Itt a szobában jó, de kinézve a lakás többi részére, rossz érzés fog el. Vagy csak ha már "kigondolok" a lakás többi részére.
2022. nov. 30. 15:22
2/16 A kérdező kommentje:
Nem. Délelőtt még semmi bajom nem volt. Hirtelen tört rám ez az érzés. Sőt, kifejezetten jó kedvem volt.
2022. nov. 30. 15:29
3/16 anonim válasza:
Hmm.... Javaslom maradj biztos helyen
4/16 A kérdező kommentje:
Na erre a #3-ra most inkább nem kérdezek rá...😅
2022. nov. 30. 15:41
5/16 A kérdező kommentje:
Na jó, bátor leszek, csak rákérdezek.
Mire gondolsz, #3?
2022. nov. 30. 15:44
7/16 anonim válasza:
Az emberi agy képes érzékelni ha valaki figyel téged szóval egy önvédelmi tárgyat vegyél magadhoz gyorsan
8/16 Grimfox válasza:
Ez egy elég természetes érzés, csak lehet hogy nálad erősebben jelentkezik, mert egy eleve szorongó, stresszes időszakot élsz át. A szobát a biztonsággal azonosítod tudat alatt, ezért ott nem tör rád az érzés. Nekem is voltak hasonló időszakaim, és hiába ellenőriztem a házat, nem volt itt semmi(sem látható, sem láthatatlan). Csak kicsit paranoiás voltam. Amíg ez nem csap át kóros mértékbe, nincs vele gond, bár nem jó érzés.
9/16 A kérdező kommentje:
Ember biztos nincs itt. Attól nem félek. Pici lakás, be sem tudna jönni.
2022. nov. 30. 16:09
10/16 A kérdező kommentje:
De pont az a fura, hogy kifejezetten jó kedvem volt egész odáig, jó napom volt, azt mondhatom.
2022. nov. 30. 16:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!