Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Milyen erzes mikor hirtelen...

Milyen erzes mikor hirtelen ok nelkul felmegy a vernyomas?mik a tunetei?

Figyelt kérdés
Illetve mennyire veszelyes ha par pillanatig kiugrik?

2022. szept. 27. 16:52
 1/3 anonim ***** válasza:
Én mindig megérzem. Hátul a fejem kezd el fájni, mintha feszítene. Évek óta van magas vérnyomásom, de szedek rá gyógyszert. Viszont azért néha felmegy.
2022. szept. 27. 20:30
 2/3 A kérdező kommentje:
Én viszonylag gyakran mérek vérnyomást, mert szedtem egy évig gyógyszert, viszont már nem kell. Mindig jókat mérek, viszont néha kicsit megszédülök meg megfájdul a fejem egy pillanatra csak persze sosincs akkor a kozelben egy vernyomasmero. De aztan egy ket perc es elmulik. Kicsit hipochonder is vagyok meg voltak mar panikrohamaim is, emiatt nemtudom hogy vajon vernyomasom mehet fel vwgy sem..
2022. szept. 28. 15:05
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem abszolút nem fáj a fejem ilyenkor. Izgatott vagyok, feszül a mellkasom, remeg a kezem és szorongok illetve émelygek is.
2022. okt. 13. 00:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!