Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Istenhívőből sátánista lettem....

Istenhívőből sátánista lettem. Ha te is így jártál, mièrt?

Figyelt kérdés
Èn azèrt döntöttem így,mert csalódtam Istenben. Lókakit sem adott azèrt,hogy boldog legyek . Betegsèget testit- lelkit bezzeg igen . De Sátán más. Amióta őt hiszem,azóta èrzem ,hogy oltalom alatt állok .

2022. nov. 22. 20:55
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
16%
Te döntésed...de csak sajnálni tudlak.
2022. nov. 22. 21:08
 2/24 anonim ***** válasza:
61%
#1.-es Én meg téged sajnállak szent fazék.
2022. nov. 22. 21:29
 3/24 anonim ***** válasza:
60%
Hát, az a másik csávő és elég csöndes. (majdnem csövest írtam).
2022. nov. 22. 21:35
 4/24 anonim ***** válasza:
44%
Remélem, az megvan, bármelyiket dicsőíted, ugyanazt a mesekönyvet hiszed továbbra is... Tehát a hited nem változott. Vagy mindkettő van, vagy egyik sem.
2022. nov. 22. 22:06
 5/24 anonim ***** válasza:
24%

Hit nem döntésen múlik.

2022. nov. 22. 22:10
 6/24 anonim ***** válasza:
71%

Szia!

Én 4 éve tértem csak meg Istenhez. Ő nem az a passzív Isten, akinek hiszik és Ő csak jót akar neked.

Igaz, néha nagyon titokzatos és nem lehet megérteni a dolgait, de az biztos, hogy nem akar neked rosszat. Adj Neki egy utolsó esélyt. Hidd el, hogy lépni fog feléd. Rajtam már nagyon sokat segített. Kihozott a depresszióból és a keserűségből, szabadságot, örömöt, szeretetet kaptam Tőle.

De ha a sátán mellett döntöttél is, akkor is a legjobbakat kívánom neked. De nem ő az, aki téged a legjobban szeret téged.

Mindenestre légy boldog! :)

2022. nov. 22. 22:13
 7/24 anonim ***** válasza:
64%

Isten... nem egy dologert konyorogtem neki sirva, nem is egyszer, aztan nagy lof@$zt kaptam. Pedig nem csillagokat kertem az egrol. Egyik dolog sem volt lehetetlen, es nem naprol napra valtozott a keresem, mintha azt varnam, egy valaki oldja meg az egesz eletemet, meg akkor gyerekkent, tinikent. Nekem ne mondja senki, hogy a javamat szolgalta/szolgalja, mert nem igaz. Fenntartom a lehetoseget, hogy Isten letezik, de ugy gondol9m, mashogy, mint amit mi emberek kepzelunk.

En is azon gondolkodom, hogy a Satanhoz kene fordulni, hatha o meghallja a szavamat es tobb josagot mutat Istennel. Engem nem erdekel, milyen leny, mi a neve, ha segit, egy eletre halaval vesem az emlekezetembe.

2022. nov. 22. 23:51
 8/24 anonim ***** válasza:
37%

ennyi elmebeteget basszus, nem tudjátok mivel játszotok

...de már úgyis mindegy

2022. nov. 22. 23:58
 9/24 anonim ***** válasza:
75%

Hasonlóan jártam, bár sosem voltam ténylegesen keresztény, de vallásos környezetben nőttem fel, aminek sokáig élvezhettem a negatív következményeit.

A Sátánizmus az én mentsváram, valamilyen szinten. Jó érzés az ha tudom hogy van aki figyel rám, mindig meghallgat, terelget és segít. És nem utolsó sorban megért.

Sosem ért semmi negatív dolog amióta Sátánista lettem, sosem bántottak. Ha valaki veszi a fáradtságot és ténylegesen megismeri Sátánt és a Démonokat, akkor rájön arra hogy azok a dolgok amiket róluk terjesztenek szimpla hazugság.

Ahogy ismeretlen emberekről sem szabad ítélkezni minden háttérinformáció nélkül, úgy nem érdemes Sátánról sem mindent elhinni anélkül hogy ténylegesen megismernénk.

Ha valaki tisztelettel, és őszinteséggel fordul hozzájuk akkor ugyanezt a bánásmódot kapja vissza ő maga is, ennyi a kulcsa. De ez meg inkább alapvető etikett.

2022. nov. 23. 00:09
 10/24 Tudi333 ***** válasza:
68%

Én azt tapasztaltam ez mind önámítás, álomvilág, stb. Én fordultam már Istenhez, az Univerzumhoz, a pozitiv "erőkhöz", nem segített semmit. Aztán a negatívhoz, az sem segített. Ha létezik is ilyen értelemben, akkor mindkettő létezik és egyik sem jobb vagy rosszabb a másiknàl és egyik sem erősebb vagy hatékonyabb. De ahogyan a kérdésből is latszik, ez külső dologra tánaszkodás. Szerintem pedig fel kell vállalni önmagát az embernek és felelősséget vállalni maga után és saját kezèbe venni a saját dolgait. Amíg ez nem történik meg, addig hiába fordul bárkihez.

Kérdező! Ha neked a sátánhoz fordulás hoz megnyugvást vagy bármi pozitivat, akkor fordulj hozzá!

2022. nov. 23. 00:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!