Milyen egy igazán bölcs ember?
Figyelt kérdés
Én csak egy-két embert ismertem, aki értette, hogy hogy működik a világ körülötte, és tudatosan tudta "használni" azt, de ők mind azt az utat választották, hogy nyakig merültek a fertőben. Mind férfiak voltak, nők közül senkit se láttam még, aki spirituálisan tudatos lett volna.2022. nov. 11. 09:54
11/14 anonim válasza:
Számomra a bölcs ember aki figyeli azt ami a környezetében történik pl munkahelyen.
Csak figyel!
Mit beszélnek az emberek munkatársai egymással, mert ugyanazt fogják mondani őróla is ugyanazt fogják tenni vele is.
Átgondolt a beszéde, keveset kérdez, inkább megfigyel hátha megkapja a választ anélkül is, hogy feltenné a kérdést.
Nem ítél elhamarkodottan csak a tényekre alapozva.
12/14 anonim válasza:
Szerintem olyan hogy felismeri hogy mekkora borzalom ez az egész körforgás és kilép belőle, tehát már nem él
13/14 anonim válasza:
Nagy szerszám lóg a gatyájában. Én így kébzelem el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!