Az emberek saját magukat irányítják?
Figyelt kérdés
Vagy előre meg van hogy mit fognak gondolni tenni?
Esetleg az univerzum egyszerre örvénylik mint egy tányér leves amit valaki kavargat pl isten?
2022. okt. 26. 09:15
11/12 anonim válasza:
Szerintem ha egyszer megfejtük az agyunk konkrét működését akkor mindent megfejtünk ami az emberiség létezésével kapcsolatos.
12/12 A kérdező kommentje:
Szerintem az hogy külvilág az is szubjektív mert pl bemegyek egy boltba es ismerem mari nenit tudom van 2 fia tudom h kedves joszandeku becsuletes es tudom hogy a boltban hol vannak a tészták melyik polcon
De ha bemegy a boltba valaki aki ott sosem járt eddig az csak egy nénit lát és lehet hogy utálja a néniket mert rossz tapasztalata volt velük és előítéletes.
És a tésztát sem találja.
2022. okt. 27. 12:52
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!