Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Vajon melyik teremtés történet...

Vajon melyik teremtés történet igaz? Hogy először volt a nagy bumm és a majmokból lettünk,vagy pedig az Ádám és Évás sztori? Vagy esetleg mindkettő, hogy először jöttek a majmok és utánna az ős emberek ( Ádám És Éva )?

Figyelt kérdés

2022. okt. 25. 14:14
 1/7 anonim ***** válasza:
86%
Ha már ezotéria kategóriában vagyunk, lehetett volna egy olyan lehetőség is, hogy az UFO-k teremtettek minket.
2022. okt. 25. 14:28
 2/7 anonim ***** válasza:
13%
Egyik se. Mindkettő ugyanannyira nevetséges. Teremtés történet nem kezdődhet fizikai léttel, az már a legvége.
2022. okt. 25. 14:46
 3/7 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem ősi magyar űrlények szórták el a dnsüket a földön és abból keletkeztek a lódarazsak 🐝
2022. okt. 25. 15:35
 4/7 anonim ***** válasza:
71%

"a majmokból lettünk"

. Mégis ki hisz ebben? A tudomány szerint az embernek és a majmoknak volt egy közös őse.

Ha feltennék, hogy Ádám és Éva története igaz, mennyit hinnél el belőle? Hogy Éva Ádám bordájából lett? Hogy Éva kígyóval beszélgetett? Hogy utána többszáz évig éltek?

2022. okt. 25. 16:08
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Szóval az egész emberiség egy jó kis vérfertőző kapcsolatból indult. Elnézve a világban, bizony ez meg is látszik.
2022. okt. 25. 16:16
 6/7 anonim ***** válasza:
75%
Nagy Bumm es persze evolucio. Ez teljesen logikus.
2022. okt. 25. 17:03
 7/7 anonim ***** válasza:
36%
Őszintén nem tudom, de engem már nem is érdekel. Mindenesetre én az ezotéria felé húzok, de amúgy az is hülyeség: Azért szenvedek hogy fejlettebb legyen a lelkem.. hát ez is baromság. Az Ádám-Éva sztori is baromság, az evolúció is baromság. Én már nem nagyon gondolkodok ezeken, főleg hogy van elég bajom. Aki ráér, és aki fiatal, az töprengjen rajta. Én már leszArom.
2022. okt. 26. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!