Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Merkaba tapasztalatok?

Merkaba tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Van valaki itt, aki már meditáció közben tapasztalt valamit a Merkabával kapcsolatban?

2022. okt. 9. 11:33
 1/7 anonim ***** válasza:
Ez egy érdekes kérdés, engem is érdekel, ha esetleg valakinek van ilyen tapasztalata.
2022. okt. 11. 11:41
 2/7 A kérdező kommentje:
Én már tapasztaltam, csak én arra vagyok kíváncsi,hogy más hogyan látta és mit. Én már annak is örülnék, ha valaki megírná, hogy mi a különbség a kék és a piros Merkaba közt, mert erre még nem jöttem rá eddig,bár sejtéseim vannak.
2022. okt. 11. 13:31
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Én nem sokat tudok erről az egészről, például nem is tudtam arról, hogy van piros és kék. De nyilván most hogy belegondolok, valamilyen színe kell hogy legyen, még ha ez nem is egy fizikai jellegű dolog. Ezek miatt írtam tegnap, hogy engem is érdekelne, annak ellenére, hogy én meditálni nem szoktam.
2022. okt. 12. 11:54
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Fogalmam sincs de tényleg érdekes..én is annyit tudok,hogy felemelkedési jármű és aki megkapja az elindulhat visszafejteni az életeit..traumagócok dns-kibontási feloldási célokból..

Volt itt 1 jópár éve valaki akivel leveleztem és neki volt hasonló élménye,de ő egyfajta kiválasztott volt..szoros kapcsolata is volt a vezetőjével..Egyik alkalommal meditáció közben kellett beleülnie ebbe az átlátszó szimbólumokkal teli színes burokba amiről először azt sem tudta micsoda pedig jóideje mutogatták már neki..Ő azt mesélte,hogy egyszerűen beszippantotta,aztán hirtelen a Marson találta magát egy gigászi háború kellős közepén..Szerencsétlen egy szikla mögé bújva figyelte a történéseket,olyan fegyvereket lényeket látott amiket akkor meg sem tudott nevezni...aztán odasétált hozzá egy félóriás teljes katonai fegyverzetben megállt előtte és lassan levette a sisakját..Még az arcát is eltakarták előtte annyira nem volt nyitott önmagára...Utánanéztünk a galaktikus történelemnek és még a földön sem volt élet akkor szóval ez nagyon nem játék...

Részemről örülök,hogy nem ezen az úton járok. :)

Szerintem mivel ez egy teljesen egyéni kvantumenergiahálózat és mező a személyes beavatásodnak megfelelő színeket produkálja,de ehhez mint mondtam én sem értek..Nem tudom milyen sejtéseid vannak,ha még erre jársz majd írd meg,mert érdekel...

2022. okt. 12. 16:11
 5/7 A kérdező kommentje:

3#

Ha szeretnéd én megosztom veled, de csak privátban.

Ide túl hosszú is lenne, meg ezeket a dolgokat nem is kell mindenkinek olvasnia,csak jelezz, hogy írhatok neked.

4#

Tegnapelőtt gondoltam rád, hogy megkereslek, hogy megint itt vagyok. Gondolatban írtam is neked egy levelet és ezek szerint meg is kaptad, mert mire beléptem addigra válaszoltál a feltett kérdésemre. :)

Egyébként 2019 áprilisában írtunk egymásnak utoljára, megnéztem.

Igen tényleg szerencsétlen vagyok, mert még mindig nem találtam senkit, aki hasonló mint én,azóta is keresem. Már ezt a kérdést is csak azért írtam ide ki, mert reménykedtem, hátha most találok valakit.

Örülök neked! :)

Szóval régen kék színe volt, de pár éve piros lett és nem csak a szín, hanem a forgása és a csillag ágainak száma is több lett. A többit nem akarom ide leírni. Viszont már tudom, hogy honnan jöttem,vagyis nem is az hogy honnan, hanem hogy mi voltam a kezdetek kezdetén.

2022. okt. 14. 22:30
 6/7 anonim ***** válasza:

Hát SZIAAAAA!!! :)

Ha tudnád mennyit vakaróztam ezen a sztorin,hogy megosszam-e a nyilvánosság előtt,vagy nem...vagy melyik részét ha igen...esetleg megismered-e ha te vagy,vagy majd ha erre jársz :D

Mindig olyan,mintha tojásokon lépkednék ha rád gondolok :D

Írok neked privátot bár segíteni azt nem tudok :D

2022. okt. 15. 16:08
 7/7 anonim ***** válasza:

Éééés most itt tartok figyeld: 6/6 os hszként 16:08-kor :) Kataztrófa.. :)

Biztos átjött a levél,mert nagyon ritkán járok erre,amikor pedig újrarakták a gépem megfogatam,hogy soha többé,mert nincs már itt felébredett értelmes...azután eszembejutottál és ennél a kérdésnél kötöttem ki...meg a remény hal meg utoljára,tudod...a végsőkig ébresztünk..

Nem is fogsz találni olyat mint te,mert ha jól emlékszem pár %...2-3...itt meg pláne :)

2022. okt. 15. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!