Merkaba tapasztalatok?
Fogalmam sincs de tényleg érdekes..én is annyit tudok,hogy felemelkedési jármű és aki megkapja az elindulhat visszafejteni az életeit..traumagócok dns-kibontási feloldási célokból..
Volt itt 1 jópár éve valaki akivel leveleztem és neki volt hasonló élménye,de ő egyfajta kiválasztott volt..szoros kapcsolata is volt a vezetőjével..Egyik alkalommal meditáció közben kellett beleülnie ebbe az átlátszó szimbólumokkal teli színes burokba amiről először azt sem tudta micsoda pedig jóideje mutogatták már neki..Ő azt mesélte,hogy egyszerűen beszippantotta,aztán hirtelen a Marson találta magát egy gigászi háború kellős közepén..Szerencsétlen egy szikla mögé bújva figyelte a történéseket,olyan fegyvereket lényeket látott amiket akkor meg sem tudott nevezni...aztán odasétált hozzá egy félóriás teljes katonai fegyverzetben megállt előtte és lassan levette a sisakját..Még az arcát is eltakarták előtte annyira nem volt nyitott önmagára...Utánanéztünk a galaktikus történelemnek és még a földön sem volt élet akkor szóval ez nagyon nem játék...
Részemről örülök,hogy nem ezen az úton járok. :)
Szerintem mivel ez egy teljesen egyéni kvantumenergiahálózat és mező a személyes beavatásodnak megfelelő színeket produkálja,de ehhez mint mondtam én sem értek..Nem tudom milyen sejtéseid vannak,ha még erre jársz majd írd meg,mert érdekel...
3#
Ha szeretnéd én megosztom veled, de csak privátban.
Ide túl hosszú is lenne, meg ezeket a dolgokat nem is kell mindenkinek olvasnia,csak jelezz, hogy írhatok neked.
4#
Tegnapelőtt gondoltam rád, hogy megkereslek, hogy megint itt vagyok. Gondolatban írtam is neked egy levelet és ezek szerint meg is kaptad, mert mire beléptem addigra válaszoltál a feltett kérdésemre. :)
Egyébként 2019 áprilisában írtunk egymásnak utoljára, megnéztem.
Igen tényleg szerencsétlen vagyok, mert még mindig nem találtam senkit, aki hasonló mint én,azóta is keresem. Már ezt a kérdést is csak azért írtam ide ki, mert reménykedtem, hátha most találok valakit.
Örülök neked! :)
Szóval régen kék színe volt, de pár éve piros lett és nem csak a szín, hanem a forgása és a csillag ágainak száma is több lett. A többit nem akarom ide leírni. Viszont már tudom, hogy honnan jöttem,vagyis nem is az hogy honnan, hanem hogy mi voltam a kezdetek kezdetén.
Hát SZIAAAAA!!! :)
Ha tudnád mennyit vakaróztam ezen a sztorin,hogy megosszam-e a nyilvánosság előtt,vagy nem...vagy melyik részét ha igen...esetleg megismered-e ha te vagy,vagy majd ha erre jársz :D
Mindig olyan,mintha tojásokon lépkednék ha rád gondolok :D
Írok neked privátot bár segíteni azt nem tudok :D
Éééés most itt tartok figyeld: 6/6 os hszként 16:08-kor :) Kataztrófa.. :)
Biztos átjött a levél,mert nagyon ritkán járok erre,amikor pedig újrarakták a gépem megfogatam,hogy soha többé,mert nincs már itt felébredett értelmes...azután eszembejutottál és ennél a kérdésnél kötöttem ki...meg a remény hal meg utoljára,tudod...a végsőkig ébresztünk..
Nem is fogsz találni olyat mint te,mert ha jól emlékszem pár %...2-3...itt meg pláne :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!