Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ez mi lehetett? Esetleg...

Ez mi lehetett? Esetleg hasonló tapasztalat?

Figyelt kérdés

Pár napja történt.

Lefeküdtem, de még nem aludtam, igazából félálomban sem voltam, mert hallgattam a tv-t, érzékeltem mindent magam körül. A fejem fájt, és ilyenkor amúgy is nehezemre edik az elalvás. Tehát inkább csak így lehunyt szemmel pihengettem, próbáltam ellazitani egésznapos kirándulásban elfáradt porcikáim, mikor hirtelen a semmiből azt tapasztaltam, hogy valaki a szobaajtóm felé rohan és szabályosan feltépi azt. Ez kb hasollitott ahhoz, mint mikor az ember épp kezdene ellazulni alváshoz, és úgy érzi, mintha megbotlana bagy zuhanna és ettől felriad.

Na, ez olyasmi volt és annyira élethű, hogy a szivem majd kiugrott ijedtemben. Amúgy egyedül lakok és gyakran történnek para dolgok itt.

Az eset után felültem és csak néztem, hogy mi a f@sz volt ez?? Hát kellett vagy fél óra mire lenyugodtam, mert tényleg nagyon kellemetlen érzés volt.

Amúgy nem hallhattam ajtócsapódást mert minden bevolt csukva, igazábol nem is hallottam, csak maga az érzés volt meg, hogy az a valaki beront, de az teljesen valóságosan.

2022. júl. 27. 07:21
 1/4 anonim ***** válasza:

Sima álom.

Mi a probléma.

Tényleg elég ijesztő.

2022. júl. 27. 10:07
 2/4 A kérdező kommentje:

Az a probléma, hogy nem aludtam, amint írtam is. Csak csukva volt a szemem. Hallgattam a tv-t, meg gondolkoztam az aznapi kiránduláson, fájt a fejem, ezért aztán méginkább nem ment az elalvás, pedig jó lett volna, mert amugy hulla fáradt voltam és döglődtem a hőségtől. Szoval egyszerűen csak örültem, hogy legalább fekvő helyzetben vagyok és kicsit lazulok. Inkább relaxált állapotnak mondhatnám, de semmiképp nem aludtam.

Ijesztő dolog nem járt eszembe, egy szép kiránduláson voltam épp túl, azon gondolkoztam, úgyhogy elég éles váltás volt ez a kellemetlen "tapasztalat".

2022. júl. 27. 11:57
 3/4 anonim ***** válasza:

Ez akkor is álomkép volt.

Te mindig pontosan érzed, hogy mikor alszol el?

2022. júl. 27. 12:00
 4/4 robetko ***** válasza:
Úgy gondolom hogy álmodtad az egészet vagyis azt is hogy fent vagy.
2022. aug. 16. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!