Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Milyen volt? Aki át esett a...

Milyen volt? Aki át esett a klinikai halalon.. Meg tudod osztani tapasztalataidat?

Figyelt kérdés
2022. jún. 17. 19:01
 1/5 anonim ***** válasza:
59%
Végtelenül nyugis, békés. A nagy semmi. Mivel halálvágyam van, gondolhatod mennyire örülök neki hogy visszahoztak. Futhatok majd neki újra.
2022. jún. 17. 19:51
 2/5 anonim válasza:
93%

Könnyű volt minden, és békés, az a fajta, amikor már nem aggódsz, mert nincs miért, és közben olyan, mintha lebegnél.

Aztán megjelent az egyik halott rokonom, akit nagyon szerettem, és azt mondta, hogy még dolgom van.

2022. jún. 17. 21:37
 3/5 anonim ***** válasza:
82%

Szavakba önthetetlen.

Végtelen egység, imádat, testvériség. Végtelen időn át megtennél mindenkiért végtelen erőfeszítést. Örökké végtelenül imádsz, de csak ez az elég. Szünet nélkül, vég nélkül, maximális, végtelen formájú, erősségű, stb szeretet.

2022. jún. 17. 22:22
 4/5 anonim ***** válasza:
81%

Ezt már komolyan kutatták is, és tényleg előfordul ez a végtelen béke... kb. az emberek harmadánál.

De az a baj, hogy végtelen gyötrelem is lehet, amiből nem lehet felébredni, és ez mindig a körülményektől függ.

2022. jún. 17. 23:35
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Műtét alatt többször kellett újraéleszteni. Közben én egy szörnyű helyen voltam, ahol az embereket cseppfolyosították és azzal táplálták az újszülötteket. Félhomály volt, a napfényt hírből sem ismerte senki. Aztán jött a fény, és felébredtem. Természetesen csak 5 órával a műtét után.
2022. jún. 19. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!