Lénárt Évi mágussal kapcsolatos tapasztalatokat szeretnék kérni olyanoktól akik csináltattak vele valamit? Trollkodók kíméljenek!
Figyelt kérdés
2022. szept. 17. 16:05
1/18 anonim válasza:
2 - Azt nem, de azt viszont igen, hogy azon egy "jósnő, mágus mester" nem fog segíteni.
2/18 A kérdező kommentje:
Ha érdemi hozzászólást nem tudsz írni, foglald el magad valami mással. Mindenkinek a saját dolga miben hisz.
2022. szept. 17. 18:15
3/18 anonim válasza:
Ez érdemi hozzászólás, még ha nem is érted. Hiszen te a megoldást, bármi is a problémád, egy zsákutcában keresed. Ez olyan, mintha valaki azt kérdezné, hogy "Fáj a fejem, köhögés, vagy lázcsillapítót vegyek be?" - erre megválaszolnák neki, hogy egyik sem segít, javasolnák az Aspirint, amire a kérdező felháborodva reagálna, hogy nem ez volt a kérdés...
4/18 A kérdező kommentje:
Mindenki abban hisz amiben akar!
2022. szept. 17. 18:33
5/18 anonim válasza:
6 - Ez jogilag talán igaz, morálisan azonban kevésbé. Hiszen a hitednek társadalmi hatása is van, mint ahogy a középkorban hit miatt gyilkoltak, vagy ahogyan napjainkban emberek orvoslás helyett "alternatív gyógyászatot" alkalmaznak, ami miatt a gyerekeik gyakran meghalnak, vagy lebénulnak, így a hitednek és annak terjesztésének (valamint annak, hogy magukat mágusnak kiadóknak fizetsz) hatása van másokra is.
6/18 A kérdező kommentje:
Nem kioktatást kértem. A templomajtóba is odaállsz hogy menjenek haza mert Isten nem létezik? Fejezd be a kérdésem szétrollkodását légyszíves.
2022. szept. 17. 18:41
7/18 anonim válasza:
"Nem kioktatást kértem."
Kérdeztél, én válaszoltam.
"A templomajtóba is odaállsz hogy menjenek haza mert Isten nem létezik?"
Amennyiben feltesz egy kérdést, amire mindenki nyilvánosan válaszolhat, őszinte választ adok neki.
8/18 A kérdező kommentje:
Ez esetben akkor olvasd el újra a kérdést, hisz oda van írva, olyanok véleményét kérdezem akik csináltattak vele valamit.
2022. szept. 17. 18:56
9/18 anonim válasza:
Te pedig olvasd el újra a 3-as hozzászólásomat.
Attól még releváns válaszokat adok, csak te nagyon leszűkíted a megoldást az általad kiválasztott zsákutcára.
10/18 A kérdező kommentje:
És mi közöd van hozzá hogy milyen megoldást választok?
Írtam, olyanok válaszát várom akik csináltattak vele valamit .
Téged pedig megkértelek hogy fejezd be a kérdésem szétrollkodását .
2022. szept. 17. 19:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!