Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ha egy alkalmazáson azt írták...

Ha egy alkalmazáson azt írták hogy az én csillagjegyemnek okt 4.én, holnap lesz a legrosszabb napja, azt komolyan kell venni?

Figyelt kérdés

Nagyon aggódós vagyok és mindentől félek

Úgy érzem rossz jeleket látok mindehol

Teljesen véletlenül megláttam egy jóslatot, ami specifikusan csak az én csillagjegyemre terjedt ki es azt írta hogy a holnapi nap nagyon rossz lesz.

Ezt egy jelnek vettem és azóta rettegek, egy hete

Nekem nem kell mennem sehova holnap, de a családtagoknak igen

Lehetséges hogy ez tényleg egy jel volt rossz lesz a holnap?

2022. okt. 3. 18:19
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Ez a probléma hogy senki nem hisz nekem mikor elmondom hogy irányított életem van(másoknak is, csak másnak pont nagyon pozitív)

Konkrét jeleket kapok, amikre nincs magyarázat

Remélem semmi sem fog történni holnap, nagyon bízom benne, bár rettegek, de ezen kívül is bizonyítékaim vannak a sors és az irányítás létezésére

Nem kell elküldeni orvosokhoz, ok sem hisznek nekem

2022. okt. 3. 20:09
 12/18 anonim ***** válasza:
46%

A dokik semmilyen spiritiszta dologba nem hisznek. Jó rettegést...:((

A bizonyítékokról adj ki könyvet, addig sem a rettegéssel leszel elfoglalva, jót fog tenni.

2022. okt. 3. 20:15
 13/18 anonim ***** válasza:

Nekem is konkrét jeleim vannak ha leirtam meg kitörlik a kérdésem :)

Elég összefüggően egy emberhez vezetnek a szàlak..

Majd kiderül nekem holnap a legjobb vagy a legrosszabb napom lesz e..én megyek kineziologushoz talàn segit mi ez a sok véletlenem..

Mert ha a harmadik szem nyitva sincs ennyi véletlen meg indigogyerek se vagyok..itt egyszerűen egy szàmitogépzsenis dolog van nàlam :) tul okos szakemberrel isnerkedtem össze .. a sors..jokor johelyen vagy épp rossz helyen..

2022. okt. 3. 20:35
 14/18 A kérdező kommentje:
Mérleg a jegy egyébként… eleve szerencsétlen jegy
2022. okt. 3. 21:37
 15/18 anonim ***** válasza:
91%
En merleg vagyok, es nekem annyira rossz napom volt ma, hogy az itteni lottojatekon 3 heti fizetesemet nyertem meg 5 perccel ezelott. Igaz, adot levonjak belole, de igy is 2 heti fizunak megfelelo az osszeg amit kapok majd. Remelem, hetente lesz ilyen "rossz" napom 🤑🤑🤑
2022. okt. 4. 04:33
 16/18 A kérdező kommentje:

12, konkrétan egy könyvet tudnék írni belőlük

Remelem megúszom ezt a napot

2022. okt. 4. 10:39
 17/18 anonim ***** válasza:

Sok sikert, mert komolyan mondtam. De azért remélem, a mai nap végére bebizonyosodik, hogy felesleges volt a félelem. Majd írd meg.

2022. okt. 4. 10:44
 18/18 anonim ***** válasza:

Milyen napod volt?

Nekem ilyen:

[link]

"Elrejted,felejted nem feded fel" különben az lesz amit eddig is tudtam ràmhuzzàk hogy siko vagyok.. felfogom egy képességnek csak még nem tudom mihez kezdjek vele mire jo ez nekem ha mindig sokmindenre gondolok bejön megvalosul de egy személynél sosem..

Ma egy ajto kitàrult elöttem a főuton mikor vezettem (jeleztem is a sofőrnek)ha nehéz döntések elött àllok mindig kapok jeleket az univerzumtol..

Megkérdezték mibe hiszek isten budha univerzum?-passz..

Amire jo volt a mai nap nem hibàztatom többet magam a rossz döntésemért akkor ott màst nem tudtam tenni végülis senkinek nem àrtottam vele csak magamnak..és hàlàs vagyok mert a gyerekeimmel fekszek kelek 🙏 nem vagyok rossz ember és az hogy ki mit gondol meg nem is érdekel..aki szeret szeressen igy..defektessen :)

Szoval nekem a mai nap összességébe jó volt..

2022. okt. 4. 22:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!