Ha egy alkalmazáson azt írták hogy az én csillagjegyemnek okt 4.én, holnap lesz a legrosszabb napja, azt komolyan kell venni?
Nagyon aggódós vagyok és mindentől félek
Úgy érzem rossz jeleket látok mindehol
Teljesen véletlenül megláttam egy jóslatot, ami specifikusan csak az én csillagjegyemre terjedt ki es azt írta hogy a holnapi nap nagyon rossz lesz.
Ezt egy jelnek vettem és azóta rettegek, egy hete
Nekem nem kell mennem sehova holnap, de a családtagoknak igen
Lehetséges hogy ez tényleg egy jel volt rossz lesz a holnap?
Igen. Es ha valami jo tortenne veled, akkor azt azonnal allatsd le. Ezen kivul vagd foldhoz a teli tanyer kajadat, dobd ki a penztarcadat az ablakon az osszes penzeddel, es hivd fel az osszes rokonodat es ismerosodet es val9gatott serteseket mondj nekik. Ha ugy gondolod, hogy meg mindig tul jo a napod, akkor esetleg leugorhatsz a tizedikrol.
Ha mindez nem tetszik, akkor viszont menj el egy pszichologushoz, es magyarazd el neki az elmeletedet a legrosszabb naprol.
Tartós tejet már ne vegyél...:D
Viccet félretéve, dehogy. Nem kell megijjedned vagy elhinned amit írtak, teljesen alaptalan hazugság.
Miért kell gúnyolódni? Akkor minek vagytok az ezoteria kategóriában?
Folyton jeleket látok, ez volt az egyik legrosszabb, egy hete rosszul vagyok és félek….
Egyik családtagom most ment vissza dolgozni, előtte otthon volt, akkor nem kaptam ilyen jelet….
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!