Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ha egy alkalmazáson azt írták...

Ha egy alkalmazáson azt írták hogy az én csillagjegyemnek okt 4.én, holnap lesz a legrosszabb napja, azt komolyan kell venni?

Figyelt kérdés

Nagyon aggódós vagyok és mindentől félek

Úgy érzem rossz jeleket látok mindehol

Teljesen véletlenül megláttam egy jóslatot, ami specifikusan csak az én csillagjegyemre terjedt ki es azt írta hogy a holnapi nap nagyon rossz lesz.

Ezt egy jelnek vettem és azóta rettegek, egy hete

Nekem nem kell mennem sehova holnap, de a családtagoknak igen

Lehetséges hogy ez tényleg egy jel volt rossz lesz a holnap?

2022. okt. 3. 18:19
1 2
 1/18 anonim válasza:
30%
Meghalsz.
2022. okt. 3. 18:20
 2/18 anonim ***** válasza:
41%
Én a helyedben holnap nem mennék sehova. Még ma betáraznék kajából és vízből, max a vécéig mennék a szobából!!44
2022. okt. 3. 18:30
 3/18 anonim ***** válasza:
Tele van minden tüskével.
2022. okt. 3. 18:32
 4/18 anonim ***** válasza:
Amúgy melyik csillagjegy?
2022. okt. 3. 18:33
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Jajj...dehogy :)) El ne hidd már...Az itt kommentelők is csak szívatnak.
2022. okt. 3. 18:38
 6/18 anonim ***** válasza:
53%

Igen. Es ha valami jo tortenne veled, akkor azt azonnal allatsd le. Ezen kivul vagd foldhoz a teli tanyer kajadat, dobd ki a penztarcadat az ablakon az osszes penzeddel, es hivd fel az osszes rokonodat es ismerosodet es val9gatott serteseket mondj nekik. Ha ugy gondolod, hogy meg mindig tul jo a napod, akkor esetleg leugorhatsz a tizedikrol.

Ha mindez nem tetszik, akkor viszont menj el egy pszichologushoz, es magyarazd el neki az elmeletedet a legrosszabb naprol.

2022. okt. 3. 18:44
 7/18 anonim ***** válasza:

Tartós tejet már ne vegyél...:D

Viccet félretéve, dehogy. Nem kell megijjedned vagy elhinned amit írtak, teljesen alaptalan hazugság.

2022. okt. 3. 19:02
 8/18 A kérdező kommentje:

Miért kell gúnyolódni? Akkor minek vagytok az ezoteria kategóriában?

Folyton jeleket látok, ez volt az egyik legrosszabb, egy hete rosszul vagyok és félek….

Egyik családtagom most ment vissza dolgozni, előtte otthon volt, akkor nem kaptam ilyen jelet….

2022. okt. 3. 19:06
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Minimum paranoid személyiségzavarod lehet, szerintem keress fel egy pszichiátert, ő majd segít ezen. Mindenféle gúnyolódás nélkül, jótanácsként mondom.
2022. okt. 3. 19:13
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha az agyad rácsavarodik, már minden sz*rt jelnek veszel, ez tudományos tény...Nem szabad ennyire elengedni a gyeplőt, tartsd józan kereteken belül a tudatod, különben zárt osztályon végzed.
2022. okt. 3. 19:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!