Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Miért nem volt halálközeli...

Miért nem volt halálközeli élményem?

Figyelt kérdés

Sok-sok évvel ezelőtt fél óra alatt megittam majdnem egy liter vodkát… a lényeg annyi életveszélyes állapotba kerültem és majdnem az életemmel fizettem ezért a tettért. Kórházba kerültem ahol megmentették az életemet és azt mondták ha magamrahagynak akkor nem éltem volna túl.

Nagyon sötétségre emlékszem meg az életmentő beavatkozásból pár homályos foszlányra , de leginkább csak sötétség volt mint mikor alszom csak álom nélkül.

Egy másodpercre se voltam halott.

Mások akiket baleset ér vagy ilyesmi arról számolnak be hogy látnak fényt vagy szeretteiket de én semmit nem láttam. :D

Mi lehet ennek az oka?

Bocsi a hülye kérdésért csak úgy eszembe jutott!

26/n

2022. szept. 24. 14:28
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
93%
5. Halálközeli élmény NEM a halál pillanatában játszódik le. Azért hívják KÖZELI-nek. Az élet és a halál közötti állapotban van ilyen élmény.
2022. szept. 24. 18:09
 12/20 anonim ***** válasza:
45%

Az alkoholmérgezés igenis veszélyes állapot, könnyen végződhet halállal. Persze, a körülmények függvényében is. Hozzá jön az is, hogy ki mennyire bírja az alkoholt. Vannak évek óta kocsmás részeg jóskák, akik liter számra döntik magukba és hozzászoktak, őket nyilván kisebb eséllyel nyírja ki fél liter vodka, esetenként meg sem kottyan nekik...Én, az anti alkoholista, egy decitől fél órán belül felfordulnék.

Alkohol lévén komoly hatással van a tudatra, nem csak akkor, mikor ébren vagy, hanem más egyébb állapotokban is nyilván. Nos, ha voltál is abban a helyzetben halálközelben, az alkohol azt is módosíthatta, még ha a HKÉ-t mondjuk nem is a fizikai agy generálja, hanem mondjuk másféle tudathordozó, az alkohol azt az élményt is tönkreteheti.De mivel az alkohol hatása előbb utóbb kimegy, a tudat tisztul, remélhetőleg, még ha ittas állapotban is hal meg valaki, a "lelke" előbb utóbb érzékeli majd az új létsíkot, ahogyan az rendjén való. Egyébként sajnos kiskoromban voltam halálközelben műtét alatt, lehet, nem is egyszer. De egyről bizonyosan tudok, sőt csecsemőkoromban majdnem meghaltam fulladás miatt. Nos, nem emlékszem semmi különösre, de amugy sincsenek korai gyermekkoromból semmiféle jelentős emlékeim. Ha éltem is át ilyet, bizonyára álomnak véltem és elfelejtődött, de nem emlékszem másra csak pánikra, mert rettegtem az orvosi kezelésektől. Így ez nyilván mindent elhomályosított, másrészt elvileg az erős altatószerek is, akárcsak az alkohol kárt tehetnek ezekben a finom érzékelésekben, mint a HKÉ.

2022. szept. 24. 18:37
 13/20 anonim ***** válasza:

Szerintem azért mert nem mindenkinek van ilyen élménye nekem se volt. Bár igaz én nem is kerültem még ilyen állapotba, hogy tudjam.

De miért ittál meg 1 liter vodkát?

2022. szept. 24. 19:45
 14/20 A kérdező kommentje:
valamiért nagyon be akartam rúgni ,ott volt az alkalom. úgy voltam vele hogy nem érdekel mi történik velem.
2022. szept. 24. 19:47
 15/20 Grimfox ***** válasza:
62%
11. a klinikai halál, és a valódi halál között van eltérés. Az élettel összeegyeztethetetlen állapot sok esetben először csak klinikai halálhoz vezet, amiből még segítséggel vissza lehet hozni a haldoklót. A valódi halál visszafordíthatatlan. A halálközeli élmények(kivétel talán az élet lepergése) a klinikai halál állapotában játszódnak.
2022. szept. 24. 21:10
 16/20 anonim ***** válasza:
58%

Grimfox, miért nem írod egyszerűen: tévedtem, nem vagyok otthon a kérdésben.

Te halált írtál és az végleges, csak egy fajta létezik belőle. Onnan nincs visszaút sem élmény. Ennyi.

2022. szept. 25. 10:39
 17/20 anonim ***** válasza:
#15 Ezek szerint létezik klinikai halál közeli állapot is? lol
2022. szept. 25. 10:48
 18/20 anonim ***** válasza:
15# -ös helyes választ adott.
2022. szept. 25. 11:21
 19/20 anonim ***** válasza:
Te magad idézted elő halálközeli állapotod, ebben az esetben nem jár halálközeli ÉLMÉNY.
2022. szept. 26. 06:14
 20/20 anonim ***** válasza:

Nem volt "halálközeli" az állapot, azaz nem állt le sem a légzés sem a szívverés.

Sokat ivott, és kimosták a gyomrát.

2022. szept. 26. 07:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!