Milyen halálközeli élményed volt eddig?
Figyelt kérdés
Ha viccesnek tartod magad, kímélj meg minket magadtól.2021. nov. 9. 00:29
1/4 anonim válasza:
Voltak már súlyosabb baleseteim,amikbe bele is halhattam volna,de furamód bennem nem játszódott le semmiféle élmény,nem láttam az egész életemet gyorsítva meg ilyenek.Szóval szerintem ez vagy nem létezik,vagy csak még nem voltam teljes egészében abban az állapotban,hogy ez megtörténjen.
2/4 anonim válasza:
Nekem 2 olyan baleset volt, ahol lehetett volna halálközeli élmény (oké, tudom hogy ez így off), de nem volt. Az egyiknél csak simán nem emlékszem, csak pár foszlányra a valóságból, hogy mi volt. A másiknál csak az van meg, hogy nagyon durván lelassult az idő. Amit szüleim 10 mp-nek láttak (ők "mentettek" meg), azt én majdnem 1 percnek.
3/4 anonim válasza:
Sok volt már. Majdnem elütött egy autó, viharban voltunk a tengeren motorcsónakkal, majdnem megtámadott egy kutya, az utolsó pillanatban menekültem meg előle. ilyenek.
4/4 anonim válasza:
Én már voltam a mennyországban.
Egy voltam istennel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!