Az emberi agy miért nem tudja elképzelni a teljes semmi állapotát?
Mert a képzelet egy magasabb sűrűségű lét, mint az agy. Az agy nem képes gondolatokat, érzéseket, így képzeleteket előállítani.
Igen, a világ örök.
Nyilván nincs olyan, de ez nem ezoterikus kérdés
Ha elfogadjuk a fizikán, biológián és kémián alapuló világegyetem elméletét, akkor soha nem lesz olyan hogy valami ne lenne…
De ez nekünk magas
Én magas is bele szoktam örülni a gondolatba, ha valaki agyalós típus, annak nagyon nem lesz jó ez az élet…
Sokszor azt sem értem hogy a nagyon nagy koponyák hogy tudtak megöregedni megőrülés nélkül…
Ha arra gondolsz hogy nem tudják elfogadni azt hogy a halál után nem lesz semmi és ezért mindenféle afterlife elmélet van, az emberi ösztön
Így vagyunk beprogramozva hogy féljünk meghalni és élni akarjunk
Jómagam hosszú évek óta öngyilkossági vággyal él, ehhez képest pánikrohamaim vannak a halál gondolatától. Mindezt párhuzamosan… na az sem semmi érzés
Értem. De ez akkor is egy rejtély mégis.
Meg amikor ebbe belegondolok olyan megmagyarázhatatlan érzés fog el. Elképzelhetetlen...
Szerintem is egy paradox helyzet az hogy mi itt vagyunk
Es abszolút bele lehet örülni az agyalásba. Ezért is lenne jó véget vetni mindennek
És azt sem értem hogy az emberiség miért szaporodik és miért ünneplik ha gyerek születik
Nem látják hogy az élet büntetés.
Persze van egy réteg aki tudja élvezni, de ők is megöregednek és meghalnak a végén… annyi szar van es lehet az életben, nem értem miért szaporodtunk így el…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!