Az lehetséges, hogy valakinek emberi teste van, de valójában egy alien (földönkívüli), de az emberek embernek látják? Ismersz olyat, aki látja, ha vki alien?
Figyelt kérdés
Lehet, hogy egy kicsit furcsán van megfogalmazva, de remélem, nagyjából értitek.2022. márc. 6. 23:09
4/11 A kérdező kommentje:
#1. Ő kicsoda? Pontosan mit látott?
#2. Köszönöm, elolvastam a cikket. Nem tudtam eddig.
#3. Nem. Csak a resident evilt láttam, de az nem erről szól.
2022. márc. 7. 02:50
5/11 anonim válasza:
Mindegy, az egy vígjáték, kb. hasonló sztorival.
6/11 A kérdező kommentje:
Ja! Oké. De most komolyan kérdeztem.
2022. márc. 7. 08:41
7/11 anonim válasza:
Igen, lehet ilyen. Lehetnek emberszerű földönkívüliek. Több teória szerint vannak a társadalomba beépült idegenek. Vagy álruhát hordanak, vagy eleve emberi kinézetűek.
Nem felismerhetők, az észlelőknek az idegenek maguk mondták el kik is valójában, és miért vannak itt. Az is lehet, hogy az emberiség nagy hányada még keveredett is velük, tehát már bennem vagy benned is van űrlény DNS.
De ez mind csak teória, mivel csak kevesek állítják, hogy emberszerű lények autóval rabolták volna el őket, és úgy vitték volna az űrhajójukhoz.
8/11 A kérdező kommentje:
Értem, köszi!
2022. márc. 7. 08:48
9/11 Tudi333 válasza:
Mindenki ember. De egy párhuzamos világban lehet alien. Ez a titok nyitja.
10/11 anonim válasza:
Ennek elég aprócska a valószínűsége. Szinte elhanyagolható. Szóval, a helyedben nem foglalkoznék vele. Max. csak szórakozásból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!