Az lehetséges, hogy valakinek emberi teste van, de valójában egy alien (földönkívüli), de az emberek embernek látják? Ismersz olyat, aki látja, ha vki alien?
Figyelt kérdés
Lehet, hogy egy kicsit furcsán van megfogalmazva, de remélem, nagyjából értitek.2022. márc. 6. 23:09
11/11 anonim válasza:
Igen, lehetséges. Sokan nem tudják befogadni, mert még nincsenek készen rá. Pár éve hallottam erről először, de csak most ástam bele magam a témába, mert eddig én sem tudtam volna befogadni. Mert valljuk be, para :D. Ha elég magas a rezgés szinted, akkor nem fogsz félni tőlük. És nincsenek kiválasztottak hogy ki láthatja őket, tulajdonképpen mindenki, de csak az ismeri fel akinek a tudata emelkedett, illetve a lény rezgéséből/energiájából érzékeli. Ők a 4D-ben élnek, ami annyit jelent hogy nagyon alacsony a rezgésük. Csak a hatalom vezérli őket, hogy félelemmel irányítsanak minket. De mivel egyre több ember ébred fel és pont hasonló kérdéseket tesznek fel mint te, ebben is látható hogy emelkedik a föld rezgése. Ezt ők már nehezen viselik, egyre több videó van fent hogy híres embereknek furcsa a fejformájuk és a szemük olyan mint a hüllőké, vagyis kezdenek lelepleződni. Írd be youtube-ba hogy “alakváltók” vagy “reptiliánok” és meg tudod nézni. Viszont fontos tudni, hogy amit írnak google-on nem mind hiteles, annak higyjetek amit a megérzésetek súg és ne pedig a félelmnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!