Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Tényleg olyan korszakot...

Tényleg olyan korszakot élünk, aminek a végén összefog omlani az emberi civilizáció, káosz lesz, és csak kevesen élik túl?

Figyelt kérdés
Állítólag nem lehet elkerülni, csak felgyorsítani bomlasztással. Tényleg ezt a célt szolgálja a liberalizmus, lmbtq, blm, és egyéb társadalomkárosítók? Tehát ezek szerint a tudatos bomlasztás jó célt szolgál?
2022. jún. 5. 20:09
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
39%
Inkább az Orbánok, Putyinok, Erdoganok, Lukasenkak bomlasszák az emberiséget. Megpróbálják a feudalizmust visszaidézni, ahol a vagyonukkal embereket irányíthatnak, dolgoztatnak majd.
2022. jún. 5. 20:21
 2/26 anonim ***** válasza:
67%
A liberalizmus lmbtq békét és elfogadást hoz, a szeretetre és elfogadásra nevel, Putyin és a hadserege meg csak gyilkolja a civileket és erőszakolja a nőket gyerekeket.
2022. jún. 5. 20:26
 3/26 anonim ***** válasza:
Régóta vége, 2011 arab tavasz aztan 2014 ukrajna elhozta a jólét végét, ezt a 2020 balhé zárta . A 3 vh zajlik, ettől csak rosszabb lesz. Nem normális hogy nincs tél folyamatos az aszály a nyár 6 hónap de silányabb a termés . A nyugat uralma kétséges , ezen is sok múlik mert a világuralomra többen pályáznak.
2022. jún. 5. 20:39
 4/26 anonim ***** válasza:
13%

Első 2, menj már a hülye l*bsi dumáddal!

Hogy a kérdésre válaszoljak: kb 2013 óta a vízöntő korát éljük, ami sok-sok változást fog magával hozni. Nem tudom hogy innen mennyien vették észre de pl 2011 vége felé lehetett érezni egy erőteljes változást..

szerintem van valami abban amit mondasz.

Új "világ" jön és nagyon sokan ki fognak rostálódni akik nem ide valóak, jók és rosszak is egyaránt (bár ez a jó rossz dolog annyira relatív...)

Keményen a vízöntő korát éljük.

26/n

szilvi

2022. jún. 5. 20:44
 5/26 anonim ***** válasza:
0%

A nem ide valót úgy értettem hogy mindenki megkapja a lehetőséget arra hogy be tud-e illeszkedni az új világba és akik abszolút a régi, nem működő mintákat ismétlik, azokat valószínű haza fogják hívni. Ez a folyamat már 2011 végén de leginkább 2013ban elkezdődött.

előző

2022. jún. 5. 20:46
 6/26 A kérdező kommentje:
Értem előző! És ez mégis mikor fog eljönni, vagy mikorra várható? Valami támpont esetleg? Évtizedek, évszázadok, évezredek múlva?
2022. jún. 5. 20:48
 7/26 anonim ***** válasza:
100%
Már javában tart! Benne vagyunk éppen.
2022. jún. 5. 20:49
 8/26 A kérdező kommentje:
És mikor jön a fordulópont?
2022. jún. 5. 20:50
 9/26 anonim ***** válasza:
50%

Azt nem tudom :D én is csak onnan tudok ezekről hogy sokat olvasok a témában mert érdekel

26/n

szilvi

10/26 anonim ***** válasza:
8%
4@ 2020 dec 21 van vízöntő, ami önmagában nem jó . Gyors alattomos korszak technikai vivmányokkal es pusztulással , lehet örülni. 2012 12 egy kisebb ciklus zárult le , 2 éve a nagyobb . A vegitélet egyre közelebb az antikrisztus korszaka zaklik .
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!