Szerintetek is volt a történelmi idők előtt egy fejlett civilizáció?
1 Szerintem az ókor még beleszámít a történelmi időkbe. De az érdekes hogy már állítólag az ókori Rómában is árultak pl fagyit és léteztek "bulvár lapok" is.
Grimfox ha az általam "ismer" OOPArt-oknak csak a tizede igaz, akkor sokkal érdekesebb a történelmünk mint ahogy mi azt ma gondoljuk.
De (tudom más téma) ott vannak az ufo észlelések, akár tömeges észlelések, amikről rengeteg beszámoló történt, még a közelmultban is és valahogy mégsincs még egy műholdas fotó se ami alátámasztaná ezeket az állításokat. Pedig tudtommal egy ideje már kb az egész bolygót lefedtük.
Tehát nem tudom mennyire hihetőek ezek az OOPArt-os sztorik.
Láttam már UFO-t a google earth műholdas képein. Nem valami oldalon, hanem egy régi barátom nézegette a google earth-et, és véletlen rátalált, aztán megmutatta. Ha jól rémlik, kína felett fényképezte a műhold. De vannak street view képek is. Ha ezek közül csak egy is igaz(márpedig a műholdasat elég nehéz volt nem annak látni, aminek tűnt), akkor az hiteles kép. Hogy tényleg földönkívüli eredetű e, az már más kérdés.
Sok OOPArt-ról bebizonyították hogy tévedés, vagy ügyes hamisítvány, másokról nem bizonyították, de elég gyanús, de van sok, aminél csak fejet lehet vakargatni. Persze nem az ilyen kőbe ágyazott mobiltelefonokról, meg hasonlókról van szó, hanem pl fémtárgyakról olyan időszakból, amikor elvben nem ismerték a fémek megmunkálását, vagy romok, amik 20-30.000 évre datálhatók, amikor elvben még nem voltak városépítő kultrák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!