Pokolba fogok kerülni, de nem akarok. Mit tehetnék?
Hát az mindenesetre látszik, hogy a drog nem sokat hagyott meg az agyadból.
Istenben nem hiszel, de a pokolban igen? :D Bolond.
Egyetlen mentséged, hogy a kamusunk vagy, akinek az a bűne, hogy kamukérdéseket ír ki, de ezért még nem jár pokol.
Füveztem, drogoztam, alkoholista és prosti is voltam.
Hacsak közben nem ártottal embereknek, ez meg nem bűn önmagában. Itt csak magadnak artottal
Ha a következő életedben fogsz bűnhődni amiatt ne aggódj, úgysem fogsz érezni belőle semmit…
Fiatalon jártál hittanra? Ez mire lenne jó? A Menny kapujában bemondod, és ez VIP belépő?
Oda elvileg kizárólag kegyelemből lehet bejutni. Tehát elfogadod Jézus... és a vére az ár...
De te egyszerre hiszel mindenben is és semmiben. Félsz az Istentől aki a pokolra küld, de szerinted nincs Isten. Karma meg ilyenek van, de ehhez meg nincs köze Istennek, ha meg reinkarnálódsz, akkor nem a pokolba kerülsz, ahova gondolod, hogy mész.
Senki nem akar odakerülni mégis szinte minden keresztény odakerül.
Próbáld megszokni a gondolatot.
Most vagy benne.
Úgy kerülhetsz ki belőle, hogy nem azzal foglalkozol, mi lesz a halálod után, hanem azzal, mi lesz előtte.
Tedd jobbá a saját és mások életét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!