Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ezek jelek lehetnek?

Ezek jelek lehetnek?

Figyelt kérdés
Nemrég elhunyt az édesapám és azóta egyre több a furcsaság. Nagyon sok szarvas fejem van itthon, egy szarvas szobor is van itt, koponyák vannak dísszel az asztalomon, rengetek füstölő és a net mindig feldobja a sátánt. Ami még érdekes hogy apám hagyatékai között volt 1 magas mágia dogmás könyv és egy nagy varázskönyv. Rengetek könyve volt de a legparább hogy ez a kettő ami ezzel foglalkozott és leborultak a polcról. Akkor láttam hogy mik ezek. Tehát amióta meghalt édesapám azóta egyre több okkult dolog jelenik meg előttem. Engem sosem érdekeltek ezek. Nem tudom hogy fogalmazzam meg ezt sajnálom. Én azt érzem hogy valami démoni vagy sátáni erő meg akar fogni. Különben mi ez a sok dolog itt? Kiráz a hideg. A fekete mágiát is folyton hallom. Most lehet fas**ágot fogok írni de mivan hogyha ezek valamilyen jelek? Esetleg a Sátán szeretne velem kommunikállni?
2022. aug. 30. 22:42
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Lehet apukád akar még valamit üzenni.

A halál után ébrednek rá sokan, mennyire másik moziban voltak eddig mint hitték, és azt hiszik hogy már értik, és néha jelezni akarnak.

Ha nincs kedved foglalkozni a spiritualitással, akkor csak kívánj jó utat neki, és gondolj rá szeretettel.

A negatív lények általában az alkoholon keresztül, más állapotban tudják betalálni az erre fogékonyakat, felerősítik a negatív érzelmeket, rájátszanak gondolatokra, nagyon ritkán emlekezetvesztés mellett átveszik korlátozottan az irányítást.

2022. aug. 30. 22:49
 2/4 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy mégis van kedvem foglalkozni vele már...
2022. aug. 30. 22:52
 3/4 anonim ***** válasza:
Kapcsolatot keresni sosem jó ötlet egyedül, szóval akkor a meditáció javasolt.
2022. aug. 30. 22:55
 4/4 Darius- ***** válasza:
100%

Nincs semmi Sátán. Én is osztom a véleményt, hogy apád lelke jár vissza.

Szellemidézés nem biztonságos, mert meglehet nem ő, hanem egy rossz szellem vagy estleg démon jelenik meg úgy. Próbálj elmélyedni akár álmok, meditáció, szabadtéri elmélkedés útján.

2022. aug. 30. 23:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!