Az U.S.Á-ba azért rejtegetik az 5G tornyokat, mert tudják, hogy rosszat csinálnak?
Figyelt kérdés
Egy közösségi portálon osztogattják meg ezt a képet, amit amerikai farmerek fényképeztek. Azt mondják, hogy a kormány tudja hogy rosszat csinál az 5G-vel, mert az állatokra káros, méhek, maradak és az emberekre és így próbálják rejteni előlünk? Milyen találékonyak [link] 2022. aug. 30. 18:38
31/35 anonim válasza:
#29 Én nem látom, hogy azt kérdezte volna, hogy mi van bennük... De ha kell, belinkelem őket.
#30 Na igen, ha semmit nem tudsz a világról, akkor minden ostobaságnak tűnik, amiről nem tudsz. Kezdjük ott, hogy átvágták az emberiséget a coviddal...
32/35 anonim válasza:
Itthagyom inkább a 2 dokufilmet, plusz pár videót is, hogy lássátok, ez tényleg nem vicc. Utána lehet beszólni, hülyének nézni, de addig nem. Ha van hozzáfűznivaló, kérdés, akármi, itt vagyok.
Orbán, Fit for 55
EU parlamenti ülés, Great Reset, magántulajdon eltörlése elleni felszólalás.
Új világrend nemzetközi konferencia 2015:
EU képviselő:
Nyílt kijelentés.
33/35 anonim válasza:
Szóval videók, amiben elmondják idióták a saját véleményeiket, már bizonyíték lehet szinte bármire? :D
34/35 A kérdező kommentje:
Kedves 32-es Köszönöm szépen! Én meg is fogom nézni👍
2023. márc. 1. 17:44
35/35 anonim válasza:
Hát... a sok válaszból én a fizika tankönyvet javasolnám, alapoktól. Aha, amúgy 20 éve tényleg sokan bevették, hogy a gsm agyrákot okoz, most meg már nem. Minek adótornyokkal bíbelődni, ha van sokkal jobb módszer az agymosásra. (a tippeket ehhez más felületen adom).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!