Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Az U.S.Á-ba azért rejtegetik...

Az U.S.Á-ba azért rejtegetik az 5G tornyokat, mert tudják, hogy rosszat csinálnak?

Figyelt kérdés
Egy közösségi portálon osztogattják meg ezt a képet, amit amerikai farmerek fényképeztek. Azt mondják, hogy a kormány tudja hogy rosszat csinál az 5G-vel, mert az állatokra káros, méhek, maradak és az emberekre és így próbálják rejteni előlünk? Milyen találékonyak [link]

2022. aug. 30. 18:38
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
20%

#29 Én nem látom, hogy azt kérdezte volna, hogy mi van bennük... De ha kell, belinkelem őket.

#30 Na igen, ha semmit nem tudsz a világról, akkor minden ostobaságnak tűnik, amiről nem tudsz. Kezdjük ott, hogy átvágták az emberiséget a coviddal...

2022. aug. 31. 18:59
 32/35 anonim ***** válasza:
47%

Itthagyom inkább a 2 dokufilmet, plusz pár videót is, hogy lássátok, ez tényleg nem vicc. Utána lehet beszólni, hülyének nézni, de addig nem. Ha van hozzáfűznivaló, kérdés, akármi, itt vagyok.

[link]

[link]

Orbán, Fit for 55

[link]

EU parlamenti ülés, Great Reset, magántulajdon eltörlése elleni felszólalás.

[link]

Új világrend nemzetközi konferencia 2015:

[link]

EU képviselő:

[link]

Nyílt kijelentés.

[link]

2022. aug. 31. 20:17
 33/35 anonim ***** válasza:
Szóval videók, amiben elmondják idióták a saját véleményeiket, már bizonyíték lehet szinte bármire? :D
2023. febr. 28. 12:38
 34/35 A kérdező kommentje:
Kedves 32-es Köszönöm szépen! Én meg is fogom nézni👍
2023. márc. 1. 17:44
 35/35 anonim válasza:
Hát... a sok válaszból én a fizika tankönyvet javasolnám, alapoktól. Aha, amúgy 20 éve tényleg sokan bevették, hogy a gsm agyrákot okoz, most meg már nem. Minek adótornyokkal bíbelődni, ha van sokkal jobb módszer az agymosásra. (a tippeket ehhez más felületen adom).
2023. márc. 15. 22:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!