Az U.S.Á-ba azért rejtegetik az 5G tornyokat, mert tudják, hogy rosszat csinálnak?
"#20 Tessék."
Az nem én voltam, ha elhiszed, ha nem, akkor is.
Beírod a keresőbe és ezt adja ki első találatnak.
Attól még, hogy van egy ruszki faszi aki kiborg társadalmat akar létrehozni, nem azt jelenti hogy ez lesz a jövő. Ahogy látom szép tervei vannak de nem sok valósult meg ebből egyelőre, azt meg végképp nem értem, hogy kapcsolódik az 5G témához.
A kérdező forrása meg biztos a "higgy nekem, tes".
Annyira felvilágosultak lehettek, csoda hogy a 0010110 meg vörös kabátos fazon nem menekitett még ki titeket a "mátrixból".
"Annak ellenére te is a "hivatalos" szón akadsz fenn"
Pontosan. Én IS. Mint mindenki, akit zavar ha a vitapartnere nincs tisztában az általa használt szavak jelentésével.
A témához amit akartam már hozzátettem.
#25!
És akkor mi van, ha ez van? Szerinted az a két dokufilm ha felnyitja a szemem, majd fogom magam és osztom az észt veletek GYK-n?
Nem feltétlen hiszek ezekben, mert a dokumentumfilmek sem biztos, hogy az igazságot mondják. Láttam eleget History csannelen meg egyebeken az UFÓkról meg mindenféléről, meg a Paxel gyerek pár videóját is láttam hasonló témákban.
Ha így is van, valszeg normális forrást nem fogsz találni, csak teóriákat meg bizonyítékokat, amik még mindig nem fogják teljes mértékben megerősíteni a hitedet, ha csak azt nem akarod.
Tény, hogy vannak dolgok amiket a kormány titokban tart és vannak dolgok amikről nem tudunk, de szerintem felesleges erről agyalni 0-24.
Hidd el, a túl sok agyalás csak egy ingyen út a pszichiátria felé.
#26 Ne tagadd, hogy te veled próbáltam beszélgetni a másik kérdésnél. Ugyanazon az egy szón rugózol már mióta. A témához meg nem tettél hozzá semmit.
#27 Olyan dolgok vannak bennük, amit a saját szemeddel le tudsz ellenőrizni, illetve a covid korlátorzások valós arcát mutatja be. Nem ufókról van szó, hanem az iparágak felépüléséről, a világ dolgairól. Ez a 2 dokumentumfilm megtanít nem ellenségként tekinteni az embertásaidra, hiszen egy csónakban evezünk. Ha megakarjuk akadályozni azt, ami jön, azt csak úgy lehet, ha tudjuk, mivel állunk szemben. Márpedig lehet tudni előre, hogy mi lesz a következő években. Ha esetleg meggondolod magad és érdekel a 2 dokumentumfilm, illetve EU parlamenti felszólalások stb a témával kapcsolatban, tudod hol találsz.
"Olyan dolgok vannak bennük, amit a saját szemeddel le tudsz ellenőrizni"
De pont ezt kérdezte, hogy mik azok?
"Ne tagadd, hogy te veled próbáltam beszélgetni a másik kérdésnél. Ugyanazon az egy szón rugózol már mióta. "
Miért tagadnám ha úgy lenne? De nem velem vitáztál. És a "rugózás" jelen esetben csak annyit jelent, hogy válaszol neked. Udvariasságból.
"A témához meg nem tettél hozzá semmit."
De. Leírtam hogy egy ökörség, amit 70-nél magasabb IQ-val nem vehet senki komolyan.
Az USÁ-ban 2020-ban már több mint 400 000 5G-s torony volt. Ebből összeszedtek kevesebb mint egy tucatnyit, ahol a helyi lakosok/ polgármesterek picit kreatívok voltak, és a szürke, csúnya tornyokat igyekeztek picit jobban beolvasztani a környezetbe.
De mindenki tudja hogy azok mik. Ha nem így lenne a képek sem készültek volna el róluk. Ebből ilyen KONTEO-t kreálni minimum nevetséges.
De emlékszem, ugyanez volt a 2G-vel, a 3G-vel. a 4G-vel is. És ez lesz a 6G-vel.
Azok a "tudósok" jutnak erről az eszembe, akik rendkívül magabiztosan és nagy tudással figyelmeztették az embereket az első mozdony bemutatása után, hogy ezt nem szabad bevezetni, mert az emberi szervezet nem bír ki ekkora sebességet károsodás nélkül. Közben már évezredek óta sokkal nagyobb sebességgel lovagoltak az emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!