Karácsony Gergely lehet, hogy nem csak angolul hanem oroszul,németül,spanyolul is beszél hiperpasszívan csak rejtegeti és nem szólal meg csak magyarul?
Figyelt kérdés
2021. máj. 28. 21:14
1/18 anonim válasza:
Karácsony minden nyelvet olyan jól beszéli mint ahogy az angolt!
2/18 anonim válasza:
A migráncsbeengedést, az LMBTQ-gyerekvállalást és a gázáremelést alá tudja írni magyarul is, az a lényeg. 😊
3/18 anonim válasza:
Nem tudom, hogy mit kell cseszegetni. Neki hála már vállalni merem a hiperpasszív francia, kínai és latin tudásomat!
4/18 anonim válasza:
Saját elmondása szerint "gyermekkori diszlexiás", illetve a képi gondolkodás az erőssége -ami a diszlexia egyik jellemző tünete.
A diszlexiások jellemzően nehezen tanulnak nyelvet; egyes diszlexiásoknak ez a fő tünete.
5/18 A kérdező kommentje:
Ezek szerint a városvezetés is a diszlexiája miatt ilyen gyatra? Lehet nem tudja értelmezni a szerződéseket se?
2021. máj. 28. 21:48
6/18 anonim válasza:
5-ös! Diszlexiás és diszgráfiás vagyok, nem utólag mondta valami tanárom, hogy talán az vagyok hanem papírom van róla, felvoltam mentve angolból. Felnőttként járok angol tanfolyamra, már a nyelvvizsga előkészítőnél tartok. Nehéz? Igen, de meg lehet csinálni. Szóval nem kell kifogást keresni, más is küzd ilyennel mégis próbálkozik.
8/18 anonim válasza:
75-ös születésű, tehát kellett hogy tanuljon oroszt. Nem mint a hulladék pávakölkök.
9/18 anonim válasza:
Nem tudom, mit vannak oda attól, hogy Karácsony nem beszél angolul (sem.). Ez semmi! A főnöke, amikor miniszterelnök volt, se beszélt angolul, mégis megpróbált egyszer-kétszer... de attól az én képem is égett, ahogy makogott.
Mindketten hazudósak nagyon, de a fő baj az, hogy Karácsony bután hazudik, mindig rajtakapják. Legutóbb azt mondta, nem ő írta bele az önéletrajzába a Phd-t. Ez azért az elképzelhető leghülyébb érvelés, mert az ÖNéletrjaz, azért ÖNéletrjaz, mert az ember maga írja. - Mondom: az emeber.
10/18 anonim válasza:
#9 akcentussal beszél fletó de attól még érti beszéli a nyelvet az akcentussal gyakorlatilag nem lehet mit csinálni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!