Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Az U.S.Á-ba azért rejtegetik...

Az U.S.Á-ba azért rejtegetik az 5G tornyokat, mert tudják, hogy rosszat csinálnak?

Figyelt kérdés
Egy közösségi portálon osztogattják meg ezt a képet, amit amerikai farmerek fényképeztek. Azt mondják, hogy a kormány tudja hogy rosszat csinál az 5G-vel, mert az állatokra káros, méhek, maradak és az emberekre és így próbálják rejteni előlünk? Milyen találékonyak [link]

2022. aug. 30. 18:38
1 2 3 4
 11/35 anonim válasza:
75%
Igen, álcázzák. Például templomnak. Konteós bugris vagy ! Láttál már alföldet ? Mond neked az valamit, hogy a "falu tornya" ? Azért teszik oda, mert akkor nem kell építeni tornyot, hanem némi bérért az egyház szívesen beengedi a harangozógép mellé a távközlési szolgáltatót, hogy legyen az ő kis falujukban is térerő. Mert az ugye kell, még ahhoz is hogy a waze haza vezessen.
2022. aug. 30. 20:42
 12/35 anonim ***** válasza:
30%
9-es vagyok. A lepontozásból látszik, hogy tényleg mennyien nem tudják. Gondolom még azt sem, hogy a coviddal át lett vágva az emberiség, pedig már az EU parlamentben is nyíltan beszélnek róla. 🤷‍♀️
2022. aug. 30. 20:51
 13/35 anonim válasza:
65%
Esetleg említsd meg a szérummal befecskendezett nanorobotokat, amelyeket az 5G-vel irányítanak, és helyben leszünk !
2022. aug. 30. 20:55
 14/35 anonim ***** válasza:
28%

#13 Szerintem egy hivatalos kongresszus jobban elmagyarázza, mint én, hogy mi lesz a jövőben...

Jobb oldalt Global Future 2045 kongresszus, 2012, Moszkva.

[link]

Ha nem tudsz angolul, 15:50-től magyar felirattal.

[link]

2022. aug. 30. 21:02
 15/35 anonim ***** válasza:
75%

"#13 Szerintem egy hivatalos kongresszus..."

Mitől lenne "hivatalos" egy kongresszus?

"hivatalos":

[link]

Ha a szavak jelentésével sem vagy tisztában, amiket használsz, akkor nem csodálom hogy bedőlsz az ilyen ökörségeknek.

2022. aug. 30. 21:21
 16/35 anonim ***** válasza:
30%
Jajjj, veled már dumáltam. Akkor is csak a "hivatalos" szóhoz tudtál hozzáfűzni valamit, ugyanezt linkelted, amit most is. Pedig elég sok HIVATALOS forrást belinkeltem számodra. Amit linkeltem, ahhoz meg semmi értelmeset nem tudsz fűzni, csak kötözködni tudsz.
2022. aug. 30. 21:25
 17/35 anonim ***** válasza:
81%

"Jajjj, veled már dumáltam. "

Nem.

"Pedig elég sok HIVATALOS forrást belinkeltem számodra. "

Attól, hogy nagybetűvel írod, még nem változik meg a szó jelentése.

2022. aug. 30. 21:34
 18/35 anonim ***** válasza:
86%
Milyen fasza dizájnos tornyok! Sokkal esztétikusabb így, semmi mást nem kell belemagyarázni! ;)
2022. aug. 30. 21:38
 19/35 anonim ***** válasza:
24%
#17 Belinkeljem azt a kérdést, ahol ugyanezen akadtál fent és ugyanezzel a linkkel jöttél?! Miért nem inkább a kongresszusról beszélgetünk?
2022. aug. 30. 21:47
 20/35 anonim ***** válasza:
82%

"#17 Belinkeljem azt a kérdést, ahol ugyanezen akadtál fent és ugyanezzel a linkkel jöttél?! "

Linkeld!

2022. aug. 30. 21:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!