Az U.S.Á-ba azért rejtegetik az 5G tornyokat, mert tudják, hogy rosszat csinálnak?
Figyelt kérdés
Egy közösségi portálon osztogattják meg ezt a képet, amit amerikai farmerek fényképeztek. Azt mondják, hogy a kormány tudja hogy rosszat csinál az 5G-vel, mert az állatokra káros, méhek, maradak és az emberekre és így próbálják rejteni előlünk? Milyen találékonyak [link] 2022. aug. 30. 18:38
11/35 anonim válasza:
Igen, álcázzák. Például templomnak. Konteós bugris vagy ! Láttál már alföldet ? Mond neked az valamit, hogy a "falu tornya" ? Azért teszik oda, mert akkor nem kell építeni tornyot, hanem némi bérért az egyház szívesen beengedi a harangozógép mellé a távközlési szolgáltatót, hogy legyen az ő kis falujukban is térerő. Mert az ugye kell, még ahhoz is hogy a waze haza vezessen.
12/35 anonim válasza:
9-es vagyok. A lepontozásból látszik, hogy tényleg mennyien nem tudják. Gondolom még azt sem, hogy a coviddal át lett vágva az emberiség, pedig már az EU parlamentben is nyíltan beszélnek róla. 🤷♀️
13/35 anonim válasza:
Esetleg említsd meg a szérummal befecskendezett nanorobotokat, amelyeket az 5G-vel irányítanak, és helyben leszünk !
14/35 anonim válasza:
15/35 anonim válasza:
"#13 Szerintem egy hivatalos kongresszus..."
Mitől lenne "hivatalos" egy kongresszus?
"hivatalos":
Ha a szavak jelentésével sem vagy tisztában, amiket használsz, akkor nem csodálom hogy bedőlsz az ilyen ökörségeknek.
16/35 anonim válasza:
Jajjj, veled már dumáltam. Akkor is csak a "hivatalos" szóhoz tudtál hozzáfűzni valamit, ugyanezt linkelted, amit most is. Pedig elég sok HIVATALOS forrást belinkeltem számodra. Amit linkeltem, ahhoz meg semmi értelmeset nem tudsz fűzni, csak kötözködni tudsz.
17/35 anonim válasza:
"Jajjj, veled már dumáltam. "
Nem.
"Pedig elég sok HIVATALOS forrást belinkeltem számodra. "
Attól, hogy nagybetűvel írod, még nem változik meg a szó jelentése.
18/35 anonim válasza:
Milyen fasza dizájnos tornyok! Sokkal esztétikusabb így, semmi mást nem kell belemagyarázni! ;)
19/35 anonim válasza:
#17 Belinkeljem azt a kérdést, ahol ugyanezen akadtál fent és ugyanezzel a linkkel jöttél?! Miért nem inkább a kongresszusról beszélgetünk?
20/35 anonim válasza:
"#17 Belinkeljem azt a kérdést, ahol ugyanezen akadtál fent és ugyanezzel a linkkel jöttél?! "
Linkeld!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!