Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Hogy csináljátok a tudatos...

Hogy csináljátok a tudatos álmodást?

Figyelt kérdés
2022. aug. 24. 11:24
 1/8 A kérdező kommentje:
Nekem az a bajom hogy már kezdek benne lenni az álomba és élesebb lesz a kép, megfogdosok amit tudok és egyből felébredek. Normál álomba csak szürkés, homályos a kép, nem érzek semmit. Ha meg érzek valamit meg éles a kép, azt hiszem hogy ébren vagyok és egyből felébredek. Mit lehet ez ellen tenni?
2022. aug. 24. 11:24
 2/8 anonim ***** válasza:
80%
Nem vagy túl izgatott/ideges közben?
2022. aug. 24. 11:35
 3/8 A kérdező kommentje:
Hát lehet, dobogott a szivem elég renden, bár nem tudom miért, próbálok nem gondolni semmire, régebben volt olyan, hogy már nagyon izgultam, megjelent egy medve és rám akart támadni, akkor azért ébredtem fel, most meg próbálok megfogdosni mindet amit odaképzelek, köveket, fadarabokat, vastag láncot, kanapét, de valamiért nem tart sokáig és felébredek
2022. aug. 24. 12:47
 4/8 anonim ***** válasza:
73%
Én akkor ébredek fel, ha a tudatos álmodáskor hirtelen akarok sok dolgon változtatni. Pl. amikor magamat egy teljesen új helyre "viszem el", minden körülmény azonnal megváltozik, ilyenkor mindig felébredek.
2022. aug. 24. 12:49
 5/8 anonim ***** válasza:
57%
Nem a szív dobog ilyenkor olyan intenzíven, hanem a szívcsakrát érzed, mintha egy motor duruzsolna. Az az asztrális hordozó energiaközpontja, vagy motorja, amiben ilyenkor a tudat van. A szívverésed valójában 40-50 körül van percenként ilyenkor.
2022. aug. 24. 18:22
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Az 5ös túltolja.

A tudatos álmodásban több a biológia mint spiritualitás.

Túl izgatott vagy mikor végre ott találod magad, ez teljesen normális. Idővel megszokod, csak gyakorold sokat.

2022. aug. 24. 19:02
 7/8 anonim ***** válasza:
66%

6#-os csak okoskodik, fogalma sincs miről beszél, csak hozzá akart szólni.

Ebben pont nincs semmi biológiai.

A biológiai a citromsárga energiaközpontnál véget ér, ez a szint ami halállal véget is ér.

Ilyenkor átcsúszik a tudat az asztrális testbe, csak nem elegendő az energiszinted még hogy hosszan fenntartsd az állapotot, és vagy átcsúszik álmodásba, vagy felébredsz.

Nagyon sok embernek már van okosóra a karján, érdemes visszanézni ilyenkor a pulzust, nekem 40 alatt is szokott lenni ilyenkor.

2022. aug. 24. 19:15
 8/8 anonim válasza:

Ez tudomány! Bizonyított tény!

Semmi spiritutasítás!

Amúgy meg próbáld meg fenntartási a R.E.M fázist például ne csinálj sokmindent egyszerre vagy előbb kezd el a tudatos álmodás.

2022. dec. 3. 08:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!