Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Az ember szerepe különleges/ki...

Az ember szerepe különleges/kiemelkedő a létezésben?

Figyelt kérdés
Mit gondoltok? Az emberi faj létezése nagyobb jelentőséggel bír bármilyen létező anyagi dolognál, vagy csak mi érezzük így azért hogy értelmet adjunk az életünknek?
2022. aug. 17. 06:38
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
Attól függ honnan nézzük. Ha a fejlődési szint szempontjából, akkor az emberi szerep az öntudat jelenléte miatt elég nagy dolog.
2022. aug. 17. 11:36
 12/28 Kólauborkával ***** válasza:
100%

11# Szerinted egy nem emberi élölénynek nincs öntudata?

Csak kíváncsiságból kérdezem…

2022. aug. 17. 11:59
 13/28 anonim ***** válasza:
Nincs. Ha lenne valószínűleg vetekedne az emberrel, mint csucsragadozó. Semmi jel nem utal az egó jelenlétére. De ez nem jelenti azt, hogy a többi élőlény érték nélküli.
2022. aug. 17. 12:10
 14/28 Kólauborkával ***** válasza:
100%

Ahogy ismerem az állatokat az öntudat definíciójából számomra egyértelmü, hogy van nekik….

[link]

2022. aug. 17. 12:22
 15/28 anonim ***** válasza:
14#, ahogy érzed.
2022. aug. 17. 12:36
 16/28 anonim ***** válasza:

14# -nek igaza van, a tudatosság már az állatvilágban is jelen van, de ami még érdekesebb, hogy a fejlett növényeknek is, mint pl a fák.

Sok kísérlet volt mikroelektromos mérésekkel a fák "idegrendszer én", hogy képesek felismerni a gondozójukat.

2022. aug. 17. 14:20
 17/28 SZücsöm ***** válasza:
65%
10 Miért gondolod hogy a homoszexuálisak a fenekükben tárolnak valamit? Ez eléggé homofób elképzelés.
2022. aug. 17. 17:57
 18/28 anonim ***** válasza:
100%

Ohhh, akkor csak félreértés volt?

Te mindenfélét tárolsz a fenekedben, és azt feltételezted hogy más is, nem volt benne semmi rossz szándék a kérdésedben?

Akkor bocsi 😊

Tök ötletes hogy természetes tárolónak használod a fenekedet.

Persze nekünk átlagos, egyszerű embereknek szerintem szokatlan, de hajrá!

2022. aug. 17. 19:05
 19/28 SZücsöm ***** válasza:
18 Semmi baj. Senki sem tökéletes. Nekem pl a helyesírás a gyengeségem, a két válaszodból ítélve neked pedig a szövegértés + még valami általam nem behatárolt dolog ami a 6 os kommented "megszületéséhez" vezetett.
2022. aug. 18. 10:25
 20/28 anonim ***** válasza:

Nem bántani akartalak, csak szerettem volna rámutatni, mennyire haszontalanok és károsak a hozzászólásaid, szinte az összes kérdésnél.

Láttam sok jó választ, amit te szinte minden estben igazából csak lehúzol, pocskondiázol, nulla hozzáadott tartalommal.

Ez azért zavaró, mert pozitív oldalról teljesen értéktelen a tevékenységed, sőt, kifejezetten káros, mert bár a válaszok sok esetben tényleg túlmutatnak az emberek többségének a jelenlegi megértési szintjén, de legalább elgondolkoznának (neked is ezt kellene tenned inkább sokszor) de miattad eleve negatív felhanggal indulnak a jó válaszok.

.....és még csak nem is a saját válaszaimat védem, bár azok is ide tartoznak :)

Köszi, majd igyekszem fejleszteni a szövegértésem.

2022. aug. 18. 10:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!