Az ember szerepe különleges/kiemelkedő a létezésben?
11# Szerinted egy nem emberi élölénynek nincs öntudata?
Csak kíváncsiságból kérdezem…
14# -nek igaza van, a tudatosság már az állatvilágban is jelen van, de ami még érdekesebb, hogy a fejlett növényeknek is, mint pl a fák.
Sok kísérlet volt mikroelektromos mérésekkel a fák "idegrendszer én", hogy képesek felismerni a gondozójukat.
Ohhh, akkor csak félreértés volt?
Te mindenfélét tárolsz a fenekedben, és azt feltételezted hogy más is, nem volt benne semmi rossz szándék a kérdésedben?
Akkor bocsi 😊
Tök ötletes hogy természetes tárolónak használod a fenekedet.
Persze nekünk átlagos, egyszerű embereknek szerintem szokatlan, de hajrá!
Nem bántani akartalak, csak szerettem volna rámutatni, mennyire haszontalanok és károsak a hozzászólásaid, szinte az összes kérdésnél.
Láttam sok jó választ, amit te szinte minden estben igazából csak lehúzol, pocskondiázol, nulla hozzáadott tartalommal.
Ez azért zavaró, mert pozitív oldalról teljesen értéktelen a tevékenységed, sőt, kifejezetten káros, mert bár a válaszok sok esetben tényleg túlmutatnak az emberek többségének a jelenlegi megértési szintjén, de legalább elgondolkoznának (neked is ezt kellene tenned inkább sokszor) de miattad eleve negatív felhanggal indulnak a jó válaszok.
.....és még csak nem is a saját válaszaimat védem, bár azok is ide tartoznak :)
Köszi, majd igyekszem fejleszteni a szövegértésem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!