Ha arrafelé halad a világ, hogy változtassunk, akkor miért ilyen lassú ez az egész, és miért nem gyorsul fel?
Kezdve a coviddal, a háborúig, szerintem tudjátok miről beszélek...
Mégis minden ugyanaz.
Miért nem gyorsul fel végre a folyamat, miért tiporgunk egy helyben, ha mi nem vagyunk hajlandóak változtatni, akkor miert áll minden vissza úgy ahogy volt, vagy miért marad úgy, mintha semmi nem történt volna?
Mikor lesz végre tényleg átfogó változás? Meddig kell még kibírni?
Mert jelenleg olyan mintha csak szívatna az élet mindenkit, teljesen feleslegesen, mert minden ugyanaz, semminek semmi eredménye.
Definiáld, hogy te mégis mit értesz változás alatt, ki és hogyan képes azt kivitelezni, utána lehet miről beszélni.
Mert ez így értelemtlen, és nem is igaz, hisz változások voltak az elmúlt években is. Nézz rá például a gáz árának változásaira, magától értetődően az is változás, méghozzá nem is kicsi változás.
"Kezdve a coviddal, a háborúig, szerintem tudjátok miről beszélek..." -》Na látod, akkor tudod miről beszélek, ide sorolom a rezsiárakat is meg az inflaciótol kezdve mindent lassan ami a világban megy.
Ezeket én úgy értelmezem, hogy arra terelnék az embert, hogy változtasson abban, ahogy él, amilyan rendszert követ, ami mostanáig normálisnak tekintett, és azt hisszük jó nekünk, pedig nem.
Pl a természet nagyon jelez, hogy a fogyasztói társadalom lassan elfogyasztja a földet is maga alatt. És társai.
Nem csakis és kizárólag a természetre értem az csak egy példa a sok közül.
Ha annyira ugatnak a tudósok annyi éve akkor miért nem történik semmi?
Ha nincs szintlépés tudatosságban akkor miért nem történik valami ami ebbe az irányba tol?
Ha megis van lépés de semmi valtozás nem törtent tudatosságban, akkor miért nincs még egy erősebb lépés? Miért fogadja el a világ, hogy nem változunk semmit?
"Ha nincs szintlépés tudatosságban akkor miért nem történik valami ami ebbe az irányba tol?"
Mert miért történne? Semmi nem írja elő, hogy bármi ilyesminek történnie kell.
Az emberek rettegnek a változástól.
Írta valaki, hogy egy kis cég főnöke örömmel látta, hogy az otthoni munka alatt mindenki jobban dolgozott.
Majd kiadta az utasítást: otthoni munka vége, mindenki visszajön!
Gyakorlatilag mindenki azon dolgozott, hogy a járvány "elmúltával" mindenki milliméterre pontosan ugyanoda térjen vissza, ahol előtte volt, és az égvilágon semmi ne változzon.
#8 Na igen, ez pontosan így van. És az emberek szeretnek alkalmi vakok, és alkalmi süketek lenni ha erről van szó. Homokba dugja a fejét, és akkor nincs gond, csak ha éppen leég a segge akkor hiába van a feje a homokban...
Tesla is fedezett fel dolgokat (meg mások is) hát nem eltűntek a süllyesztőben szépen? Mesterségesen van akadályozva a rohamléptű fejlődés. Az ember már rég egy magasabb szinten lehetne, de vannak páran akik ezt globálisan akadályozzák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!