Vannak itt Spirituális Sátánisták?
Tapasztalt Spirituális Sátánistákat keresnék, szeretnék feltenni pár kérdést ami ehhez kapcsolódik. Egy hete nagyjából elkezdtem érdekes dolgokat tapasztalni, és szeretném kideríteni hogy konkrétan mi okozhatja.
Hogy ha esetleg valaki tudna segíteni vagy tudna iránymutatást adni akkor kérem dobjon egy privát üzit :)
itt vannak a tóra visszafordító rituálék magyarázata h bizony a héber nyelvet fordítva kántáljuk. de magyarúlnis vannak pdf fájlok, amikben még pontosabban le vannak írva. a magyar pdf-eket a megadott linkekben biztos megtalálod.
elsősorban a saját magunk fejlesztésén van a hangsúly és nem azon h hiszünk-e szellemi szinten lévő lények létezésében.
a keresztényeket sem kritizalják meg vagy tartják őket bolindnak mert csak egy Istenben hisznek aki a menyországba küldi őket sok könyörgéssel. sokak azzal sincsenej tisztában h Jézus Krisztus csak a fia volt. őt is istennek gondolják és itt már akkor két istenhitről van szó amúgy.
Ebből a válaszból tökéletesen lejön egy átlag spirituális sátánista IQ szintje 😂
Komolyan nekem még bajom se lenne velük de valamiért mindegyik olyan begyepesedett, szűklátókörű, hogy az valami elképesztő. A "vallásuk" "mellett" szóló érvekhez pedig nem kell diplomás teológusnak lenni, hogy rájöjjünk semmi alapja nincsen.
Rengeteg spirituális sátánistával beszéltem már és nagyon kevés normális van a nagyrésze eszméletlen selejt.
Ezeknél a spirituális sátánistáknál beszűkültebb csoporttal én még nem találkoztam. Megnézed az oldalukat és mintha valami 12 éves sértődött fiúcska írta volna. 😂
Kitudja ezt komolyan venni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!