Vannak itt Spirituális Sátánisták?
Tapasztalt Spirituális Sátánistákat keresnék, szeretnék feltenni pár kérdést ami ehhez kapcsolódik. Egy hete nagyjából elkezdtem érdekes dolgokat tapasztalni, és szeretném kideríteni hogy konkrétan mi okozhatja.
Hogy ha esetleg valaki tudna segíteni vagy tudna iránymutatást adni akkor kérem dobjon egy privát üzit :)
"Mondjuk olvasva a honlapjukat nem csodálkozom azon, amit művelt itt."
Mutasd azt a honlapot plz.
honlapjaik:
joyofsatan.com
spiritsatan.wordpress.com
thuletide666.wordpress.com
sotetkapu.hupont.hu
Én is egymás után tudok tenni két keresztnevet, aztán meg másokat leszólni, hogy névtelenül írnak egy olyan oldalon, ami erre épül egyébként. Képmutató lennék ha ezt tenném? Nem kicsit.
Fordított héber nyelv pedig nincs, ahogy fordított magyar nyelv sincs. Hiába mondogatod fordítva a bármilyen nyelvű szavakat semmi nem változik, csak a te időd pocsékolódik el.
hát ez a Tina amúgy jól írta.
a joyofsatanon is s a többi oldalon is le vanak ezek írva. ha lesz kedvem akkor belinkelem.
Nem tudom melyik volt az a honlapotok amit néztem, de az antiszemita/zsidóellenes és kereszténygyűlölő tartalom miatt taszítónak tartottam. Arról nem is beszélve, kb. 2-3 spirituális sátánistával láttam eddig, de mindegyik agresszív volt. Az is, akit innen tiltottak, szóval meglep, hogy van itt egy.
ez a joyofsatan hivatalos fóruma.itt kérdéseket lehet tenni. ez a rész azt mutatja h milyen oldalak vannak még, amiket ők is elfogadtak.
Menj rá az UGORJ - ra s látod a többi oldalt.
van azthiszem a hellvegen666.wordpress.com amit nem fogadtak el mert az már csak budhista göngyöleg és a sátánisták nem fogadják el a budhizmust.
a spiritsatan.wordpress.com fel van ajánlva, de még nemigazán fogadták el. gondolom, mert még új és nincs befejezve.
a fórum:
én sem és elég sok társam sem ért a túlzott zsidó és keresztény gyűlölközésekben.
amúgy sem erre kell jobban erősíteni, hanem a spiritualitásra.
nem kell mindenben egyetérteni vagy totál követni. ami tetszik belőle azt tartsa meg mindenki, ami meg nem tetszik azt figyelmen kívűl kell tartani.
azért van olyan sok agresszív sátánista, mert ezeket nem akarják felfogni. a fórumokon is fennt van, de mivel a joyofsatan weboldal nem tartalmazza, ezért lesz@rják.
míg azok a plussz zsidó, keresztény gyűlölő pampogásokat elfogadják akarhonnan van szedve. tehát a zsidó, keresztén vérszemeségek amiket a joyofsatan nem tartalmaz, azokat bezzeg elfogadják.
ugyebár tisztelet a kivételnek.
gyűlőlhetnek meg stb. fanatikusok is lehetnek, de az gáz h nem bírnak magukkal és másokba bele kötnek. még más ss-be is. akár ugyanolyan fanatikus, akár nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!