A Spirituális Sátánisták az oldalukról miért szedték le a Tóra visszafordító rituálékat és sok minden mást???
dehát eddig fenn voltak s kötelezték a híveket h mindennap csinálják s többet stb.
amúgy azok a szövegek pont h Isteni eredetűek, ahogyan a legtöbb meditáció is. Pl: I-o meditációjuk. Tantrikus budhizmusból loptak egypár csakra meditációt s még az örtornyos meditációjuk is. A budhistákat s még a wicsásakat is kritizálják miközben azoknak a linkjével élnek stb.
De lesz egy youtube videócsatornám amiben mindennek az eredetét elmondom s még többet is a spiritualizmusról, okkultizmusról stb.
ha levették akkor ezzel is azt bizonyítják h semmihez sem értenek...
még a necronomikon is csak tavaly tették fel... azt is én írtam meg nekik. csodálom h a démoni enneket nem tették fel...merthát semmihez sem értenek. sem a joy of satan sem pedig a spirit of eridu.
"ha levették akkor ezzel is azt bizonyítják h semmihez sem értenek..."
Erről semmit sem fognak tudni a hívek, hiszen már nincsen fent
én az eredeti joy of satan oldalt néztem mundig is már vagy 12 éve és ott sohase volt semmilyen Tóra vissza fordító rituálék.
Valószínűleg a Spirit of eridu a magyar oldalkészítője találta ki. még jó h nincs már fenn. azt is néztem és sokakkal irogattam h másokat mennyire túlterhel az agyba- főbe rituálézgatás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!