Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Vajon van élet a halál után?...

Vajon van élet a halál után? Szeretnétek hogy legyen?

Figyelt kérdés

2022. aug. 12. 11:54
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
62%

Ilyen alapon egy elmeorvos sem gyógyíthatná a betegét... merthogy akkor szerinted felsőbbrendű.

Hát nem.

Tudod: vannak tények. Lehet maszatolni, hogy igazából nincsenek is... de attól még vannak.

2022. aug. 15. 13:26
 22/25 anonim ***** válasza:
21. Azt azért ehhez hozzátenném, hogy azt kijelenteni, hogy a világról már mindent tudunk és nem létezik olyan része ami még vakfolt a mai tudomány számára szerintem eléggé dogmatikus kijelentés és pont szembemegy azzal a szemlélettel ami által a tudomány idáig jutott.
2022. aug. 15. 13:42
 23/25 anonim ***** válasza:
31%

Így igaz.

De most nem is erről volt szó, hanem arról, hogy meg lehet-e állapítani, ha egy ideíró elmebeteg.

Szerintem igen (vagy provokátor - de az eredményt tekintve az mindegy).

2022. aug. 15. 14:53
 24/25 kretens ***** válasza:
Képzeljük el hogy nincs semmi.Se világegyetem se sötét se világos mintha ez az egész meg sem történt volna.Az abszolút semmi.De van mert érzékeljük.Lett valahogy.Nem tudjuk hogyan.A semmiből lett valami és semmivé vog válni?Egyébként ha igy nézzük akkor jobb lett volna ha ez az egész meg sem történik mert akkor senkit sem gyötörne az a gondolat hogy oké vagyok de mi lesz ha már nem.Nekünk ennyi adatott meg.Igy nézünk ki és igy érzékeljük és látjuk és gondolkodunk erről a valóságról.Csakhogy ez nem jelenti azt szerintem hogy nincs más is.Lehetnek olyan dolgok is amit mi ebben a jelenlegi biológiai formánkban nem is érzékelhetünk mert nincs olyan faktor ami ezt lehetővé tenné nekünk.Ez hasonló ahoz mint amikor földön kivüli létformák után kutatunk csak a hiba ott van hogy hozzánk álltalunk ismert vagy hasonló után kutatunk miközben számunkra teljesen elképzelhetetlen létformák is lehetnek.Annyit már tudunk hogy bármilyen álltalunk ismert biológiai lény szervezete csak úgy önmagában nem kezdene önálló cselekvésbe.Valami hiányzik amit nem tudunk.Ez pedik a kollektiv tudat.Még egy legegyszerűbb sejtnél is megfigyelték a tudatosságot.Csak gondoljunk bele abba hogy ha például mi emberek csak biokémiai folyamatként működnénk akkor akkor csak szaglás meg tapintás utján szereznénk élelmet meg ösztönösen szaporodnánk de nem lenne semmilyen kreativitásunk alkotó képességünk.Szerintem van valami plusz még bennünk ezt nevezhetjük tudatnak vagy léleknek.Az más kérdés hogy a fizikai test halála után az egyéni tudattal mi történik.Valami biztos van csak az lehet hogy nem úgy lesz mint amit a vallások állitanak.
2022. aug. 15. 21:46
 25/25 kretens ***** válasza:
Én egy szakiskolában tapasztaltam egyszer egy igen csak furcsa dolgot.Szándékosan nem irom le hogy hol mert nem tudom hogy milyen folyamatokat inditana el meg nehogy rossz dolgok történjenek.Kollégista voltam és egy kis tájvédelmi körzetben van ez az iskola ahol történt.(sok ilyen iskola van mielőtt még bárki is kutakodni kezdene)Esténként kijártunk cigizni többen is az erdős részre.Alkoholt vagy drogot közülün soha senki nem fogyasztott.A cigaretta is boltban vásárolt termék volt.Történt hogy egyszer csak az egyikünk megszólalt hogy gyerekek mi az ott.Voltunk nyolcan és mindenki abba az irányba nézett ahová mutatott.Tőlünk kb olyan nyegyven-ötven méterre egy átlagos kinézetű emberre hasonlitó átlátszó valami futott fel-alá.Át lehetett rajta látni de mivel mozgott az emberhez hasonló kontúrok kirajzolódtak a mozgása közben.A távolabb lévő kollégium felől beszűrődö fények ha nem lettek volna észre sem vesszük.Ez nem valaminek a mozgó árnyéka volt mert én vettem némi bátorságot magamon és közelebb mentem egy picit.Na ekkor ez a valami felénk vette az irányt.Nem volt hangja a közelettének pedig ez októberban történt és ilyenkor már van némi avar meg sokk lehullott kisebb faág amit hallani kellett volna hogy ropog.Felkiáltottam hogy futás.Életünkben nem futottunk még igy vissza a kollégiumba.Ha akkor megmérték volna a vérnyomásunkat biztos kétszáz felett lett volna a félelemtől és le is izzadtunk rendesen mint amikor szivinkfartust kap az ember.Az utolsó tanévet töltöttük és adott némi biztonság érzetet nekünk hogy tizenkét ágyas szobák(emeletes ágyak) voltak tehát nem vagyunk egyedül és kibirtuk valahogy.Később ahogy idősebb lettem és persze az ember tudása is bővül próbáltam magyarázatot találni erre az esetre.Először arra gondoltam hogy ez egy tájvédelmi körzet sok ritka növénnyel és lehet hogy az illatanyagok tréfálták meg az elménket de októberban már nemigen van virágzó növény.Az is felmerült bennem hogy nem e estleg elástak a közelben valamilyen szerves ipari hulladékot mely bomlás során halucinogén reakciókat válthat ki az emberből ha belélegzi.Hát ennek sem voltak nagyon jelei ott meg akkor már korábban is többen észre vették volna a természetre gyakorolt hatását.Elhatároztam hogy most huszonkilenc év eltelte után visszatérek arra a helyre és kamera is lesz nálam.Többször megismétlem ha kell.A kérdésem csak annyi hogy ha sikerül rögzitenem valami nem e világi entitást és megvizsgálhatja több szakértő is a felvételt hogy nem csalás akkor vajon akár a nemzetbiztonsági szerv is lefoglalhatja?Pánikolt keltene ha felkerülne a világhálóra?Lehet belőle bajom?
2022. nov. 18. 18:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!