Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Tükörbe nézés során nem...

Tükörbe nézés során nem mozdul a tükörkép miért?

Figyelt kérdés
Kislányom nézte az ablakban magát és kibillentette a fejét oldalra de a tükörképe nem mozdult vele és elkezdett sírni és félni. Azóta nem akar a saját szobájában aludni, egyedül lenni. (7 éves) Valaki valami tanácsot tudna adni?

2022. aug. 1. 00:48
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%

Előző.

Most látom,hogy közben írtad tovább.

Szerintem ezek után,forduljatok szakemberhez.

Mert nem magától csörögnek a dolgok az fix.

Az még oké,hogy a villany szórakozik,de s többi nem.

2022. aug. 1. 10:06
 12/29 anonim ***** válasza:
100%

Nem bemagyarázni semmit sem tényleg.

De ez azért nem mindennapi.

2022. aug. 1. 10:07
 13/29 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarok bemagyarázni semmit sem*
2022. aug. 1. 10:08
 14/29 anonim ***** válasza:
54%

gyerekkoromban en is bemagyaraztam, h csorog vmi a szekrenyemben, falban.

Sok gyerekkel megesik.

2022. aug. 1. 10:14
 15/29 anonim ***** válasza:
60%

Viszont.

A gyerekek 7 éves korukig látják a szellemeket,stb.

Utánnanézhetsz.

2022. aug. 1. 10:16
 16/29 anonim ***** válasza:
100%
Ja és ne mutasd ki,hogy te félsz mert akkor ők annál inkább paráznak.
2022. aug. 1. 10:18
 17/29 anonim ***** válasza:
100%
Félni tényleg semmi értelme még ha van is valami, mivel lesz jobb, hogy félsz, nem sok mindent tudsz ellenük tenni próbáld meg figyelmen kívül hagyni. Nálunk is szoktak fura dolgok lenni és rajtam kívül mindenki szkeptikus a családban. Én ha már túl sok és nagyon unom, mivel senkivel nem is tudom megbeszélni. Elszoktam viccelődni. Pl:fennhangon mondom a "szellemnek" -na most már elég legyen vagy pofádat leverem, vagy, hogy -hívok egy papot. Ha meg ezért megöl, legalább egyenlő felek leszünk és a föld alá bújjon el a haragom elől. Hát én így vagyok vele.
2022. aug. 1. 10:33
 18/29 anonim ***** válasza:
100%
A gyerekeknek még nyitva van a harmadik szeme. Többet látnak mint mi.
2022. aug. 1. 12:12
 19/29 anonim ***** válasza:
100%
Milyen a viszony a családban? Nincs köztetek valami konfliktus, szorongás vagy elfojtás? A gyerekekkel amúgy minden oké? Nem látod rajtuk szorongás jeleit?
2022. aug. 1. 20:19
 20/29 A kérdező kommentje:
Lányom szorongósabb főleg mostanában. Nem tudom, hogy köze van-e hozzá, de mikor albérletben laktunk ott durvább dolgok történtek. Ezért sem akarom ezt fel fújni, mert nem akarom bevonzani. Abban a házban rettegtem főleg egyedül. Ott a szomszédban akkor meghalt egy néni lehet ő volt nem tudom. Először hangyák voltak 3 éjszaka előjöttek mindenhol az volt repülő hangya meg sima hangya is. Aztán eltűntek egyik napról a másikra. Utána furcsa érzés mintha néznének, de mondom sok a horror film nézés ezért azóta egyet sem láttam. Mozaik ablakos volt a szoba ajtó és a folyosón égett a lámpa és mintha elment volna ott valami. Inkább fáradságra fogtam sok a meló stb... Aztán mikor a párom melózott egyedül voltam otthon mert volt hogy váltott műszakban dolgoztunk és tv-t néztem. Egyszer csak halk koppanásokat hallottam a szekrény mögül( tükrös szekrény az ágy mellett) de mindig csak 3 koppanás aztán egyre hangosabban először a szekrény hátuljából, majd a falban hallottam vályogház és széles az ajtó félfa ott pedig lepergett egy kicsit a festék a fáról, majd a kislányomnak a szekrényének a hátuljában még 2x3 de akkor már dörömbölés volt. Jó ekkor már sírtam, teljesen kiakadtam. Átmentem a szomszédasszonyhoz beszélgetni mert munkatársak is voltunk. Aztán a tesóm nálunk aludt és egyik este átjött a szobánkba mikor már aludtam viszont a párom fent volt még és kérdezte, hogy mi a baj mert én már alszok. Mondta, hogy valaki a nevén szólította és olyan volt mintha suttogva kiabáltam volna. Így az éjszakát mellettünk a földön töltötte. Aztán a férjem éjszaka trónolt és ott is valami női hang a nevén szólította, kijött megnézett hogy én szóltam e és mikor látta hogy alszom eszébe jutott hogy én nem szoktam a nevén szólítani. Aztán ültem épp számítógépen beszélgettem haverokkal meg játszottam és a semmiből cigi szagot éreztem, de kb 2 percig elég erősen. Utána semmi. Vettünk egy cicát kicsit néha meg volt kergülve az előszobában de semmi más nem volt. Mikor éjszakás volt a párom és még a cicát nem vettük meg, éjszaka éjfél után valamikor arra keltem fel hogy valami szorította a vádlimat. Ujjak nyomai voltak ott... Régi telefonomon volt kép,de egyik napról a másikra bedöglött, utána a laptop is, a mosógép is. Ez egy héten volt. Mikor már meg volt a cicánk akkor az egyik este néztem a tv-t párom gépezett és 3 hangos koppanás volt az ablakpárkányon mondtam is hogy biztos a cica az és vakarózik erre megszólalt a párom, hogy a macska a lábán alszik. Oké kinéztem, mondom lehet a tesóm jött és átmászott a kapun és nem tud bejönni. De nem semmi sehol csak csönd volt. Volt egy zenélős repülő amit ha a madzagnál kihúztál akkor visszatekerte közben zenélt. Elrontottam túlságosan kirántottam és nem működött. Be raktam a kiságy alá,el is felejtettem. Fél éves volt a kislányom és egyszer az éjszaka közepén elkezdett zenélni és azóta újra működik.( A kislányom mikor született, nem tudom, hogy volt e köze hozzá de első éjszaka nem aludt szinte másnap nem kapott levegőt, csupa lila volt. Fertőzést kapott. Lehet hogy ennek nincs hozzá köze.) Folyamatosan rossz érzésünk volt, viszont jó környék volt. de mikor a lányom másfél éves lett elköltözünk, utolsó napokban pedig a szemem láttára a mosogató szélén lévő mosogatószer kb 20 centit odéb csúszott akkor megfordultam és bementem a szobába. Egyik este mosogattam és a szemem sarkából azt láttam, mintha egy fekete hosszú karú guggoló vékony valami lenne a jobb oldalamtól kb másfél méterre mire oda néztem rendesen nem volt ott semmi. És annyi egerünk volt, hogy nem tudtuk kiirtani, semmivel sem. Folyton rossz kedvem volt, sokat veszekedtünk a férjemmel. Sokszor hangulatingadozásaim voltak. Aztán elköltözünk és semmi nem volt. Ezért sem akarom még bevonzani sem...
2022. aug. 1. 22:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!