Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Tükörbe nézés során nem...

Tükörbe nézés során nem mozdul a tükörkép miért?

Figyelt kérdés
Kislányom nézte az ablakban magát és kibillentette a fejét oldalra de a tükörképe nem mozdult vele és elkezdett sírni és félni. Azóta nem akar a saját szobájában aludni, egyedül lenni. (7 éves) Valaki valami tanácsot tudna adni?

2022. aug. 1. 00:48
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
37%
Ki sírt? A tükörképe vagy ő maga?
2022. aug. 1. 01:00
 2/29 A kérdező kommentje:
A lányom sírt,nem a tükörképe.
2022. aug. 1. 01:08
 3/29 anonim ***** válasza:
65%
A tükörképe mit csinált, amikor meglátta hogy a lányod sír?
2022. aug. 1. 01:17
 4/29 anonim ***** válasza:
71%
Te vagy a kislanyod latta, hogy nem mozdul a tukorkepe?
2022. aug. 1. 01:23
 5/29 anonim ***** válasza:
89%

Igen tudok tanácsot adni.

Ne találj ki badarságokat és menj el aludni.

2022. aug. 1. 01:45
 6/29 anonim ***** válasza:
16%

A tükörben nem a lányod volt hanem egy démon.

Valószínűleg ki is fog mászni és akkor sokkal rosszabb dolgok is fognak történni.

2022. aug. 1. 06:11
 7/29 anonim ***** válasza:
74%
Háromnegyed egykor nézegeti magát az ablakban egy hétéves...? Csak álmodta, vagy félálomban volt, és rosszul látta. Egy gyerektől még érthető, hogy nem tud rögtön hová tenni egy ilyen érzékcsalódást, de az, hogy egy felnőtt ezt hallva rohan az ezo-rovatba...nagyon ciki.
2022. aug. 1. 06:27
 8/29 A kérdező kommentje:
Most írtam ki, de már hetek óta ezt mondja. Kb 1 hónapja történt. Csak a lányom látta és azóta retteg. De a fiam 3 éves sem mer kimenni az előszobába ott van a tükör. Ő kb december 20 óta mondja, hogy van egy bácsi ott és fél tőle. Így mikor kiszalad a konyhába és menne az udvarra visszaszalad, hogy fél. Voltak itt dolgok máe ezt leszámítva is. A süti a szekrényről leesett,ezt megmagyaráztam, hogy rosszul raktam oda. Aztán épp engedtem egyik este a meleg vizet a gyerekeknek fürdéshez és hallottam, ahogy mögöttem kijött volna az egyik gyerekem még mondtam is, hogy mondjad mit szeretnél erre ordít a lányom a szobából hogy menjek azonnal mert fél. Azt mondta hogy hallott a szekrényből pohár csörömpölést a másik szekrényből pedig pakolás hangokat. Volt olyan hogy az előszobában voltam és láttam a szemem sarkából, hogy egy kis árnyék kiszaladt a konyhába oda néztem rendesen és semmi senki nek volt, a gyerekek aludtak. Átmentünk tesómékhoz ott pedig társasoztunk és mondta, hogy rak be popcornt és eszünk azt. Berakta a mikróba és tönkrement a mikró, mondom biztos zárlatos lehetett vagy valami műszaki baja volt. Aztán magától megszólalt a rádió, amit senki nem kapcsolt be. Nem akarok semmi hülyeséget belemagyarázni semmibe, ezért is csak a lányom tükröződésére keresek ésszerű magyarázatot.
2022. aug. 1. 09:38
 9/29 A kérdező kommentje:
A férjemmel beszélgettünk még ő tusolt én az ajtóban álltam és hallottuk ahogy lekapcsolódik a mellettem levő villanykapcsoló és mikor vissza nyomtam kattant újra. Vagy az udvari lámpa kapcsoló felkapcsolódik a semmiből. A fürdőben eddig 2 x volt ilyen lámpa lekapcsolásos eset. Az is az új év környékén. A konyhában már hozzászoktam az apró csörgésekhez pl kanalak, vagy poharak de ezt megmagyarázom annak hogy mozog a ház. Mert nem olyan hangos. Mellettünk erdő is van így a kutyák sokszor nagyon ugatnak, ezért is felkelek éjszaka hajnalban és olyankor mindig rossz érzésem van, de ezt már tuti hogy bemagyarázom. Próbálok logikus dolgokra gondolni minden alkalommal.
2022. aug. 1. 09:50
 10/29 anonim ***** válasza:
79%

Nem hiszek mindenben,viszont mivel nem csak a házatokban történt ilyesmi,elég fura.

Nem hunyt el nemrég,családtag?

Vagy esetleg,szomszédból valaki?

Mert ez szokott lenni,hogy pár hétig,vagy hónapokig,ott van az elhunyt szelleme,a családtagok közelében,mert nem találja helyét.

Az átkokban nem hiszek,de soha nem lehet tudni.

Nem akarlak ilyesztegetni.

Mondanám,lehet a kislány beképzelte,és azért fél.

Minden gyereknek van ilyen korszaka.

Ahhogy én is emlékszem,hogy volt.

Pl.

Befantáziáltam,hogy a garázs háta mögött van valaki,miközben a garázsban voltam,és nem mertem kijönni.

Vannak ilyen dolgok.

Szerintem,lehet el kellene vinned pszichológushoz (bocsi ha nem jól írom)

Csak azért,hogy vele beszéljen erről,főleg ha tényleg látta.

És a fiad is mondta.

Ő tudja ezt,hogy kezelni.

Nem rosszból,ha igaz nyomot hagyhat bennük ha ilyesmit tényleg láttak.

2022. aug. 1. 10:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!