Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Valaki aki jobban ért a...

Valaki aki jobban ért a dolgokhoz, tudna segíteni, mielőtt teljesen begolyózok?

Figyelt kérdés

Nagyjából 11 éves korom óta furcsa dolgok történnek velem. Sosem vettem komolyan, mert azt gondoltam csak véletlen, de az utóbbi időben egyre többször esik ez meg velem és kezd ijesztővé válni.

A lényeg, hogy vannak "megérzéseim" bizonyos eseményekkel kapcsolatban, amik aztán sorra megtörténnek egy-két-három napon belül. Eleinte, amíg kisebb gyerek voltam ez csak ártalmatlan dolgokra volt jó, mint pl hogy néha már előre tudtam, hogy a barátaim milyen ruhában fognak érkezni, vagy a suliban tettem szert előnyökre, mivel már előtte nap összeírtam a dolgozat kérdéseit.

Azonban nagyjaból az utóbbi 1 évben ez teljesen megváltozott, olyan helyzetekkel szembesít a megérzésem, amik stresszesek, ahol döntéseket kell hoznom. És legtöbbször ezek a megérzések negatívak, valaki betegsége, halála, egy konfliktus, csalódás. Egyszerűen bármi megfordul a fejemben, azok sorra megtörténnek, és már nagyon félek, hogy legközelebb éppen mi lesz.

Nem tudom, hogy ez csak véletlen-e, de nagyon örülnék ha valaki tudna tanácsot adni, vagy valami tippet, hogy hogyan tudnám abbahagyni ezt.

2022. júl. 30. 16:09
 1/9 anonim ***** válasza:
42%
Szakértőként azt tudom javasolni, hogy ne fantáziálj arról, hogy látnoki képességeid vannak, inkább próbálj meg racionálisan gondolkodni.
2022. júl. 30. 17:06
 2/9 anonim ***** válasza:
Tudok fizetni néhány jövőben bekövetkező dologért...
2022. júl. 30. 17:50
 3/9 Red6+ ***** válasza:
81%
szerintem nyugodj le és hagyd hogy egyre természetesebb legyen szamodra. hiszen 11 éves korod óta vagy korábban, veled született dolog.
2022. júl. 30. 18:20
 4/9 Red6+ ***** válasza:
amúgy nekem a testkilépés jutott. az sokkal dúrvább. sokszor teljesen kimerít. minél inkább ellenkezek a dologgal szemben, annál rosszabb. amikor erre rájöttem sokkal jobb.
2022. júl. 30. 18:23
 5/9 anonim ***** válasza:
Tudnalnerrol tobbet irni?
2022. júl. 30. 18:24
 6/9 anonim ***** válasza:

Az aura színeiben látható előrevetítve a betegség, baleset, halál.

Elképzelhető hogy ezt látod, és a tudatalattid pedig bedobja neked megérzésként.

2022. júl. 30. 21:10
 7/9 Red6+ ***** válasza:
van ilyen.
2022. júl. 30. 21:15
 8/9 anonim ***** válasza:

Fölösleges félni, ez a legtöbb esetben előnyös neked.

Mivel mindenképpen megtörténne, de te már előre tudsz róla.

Milyen gyakori ez?

2022. júl. 30. 21:30
 9/9 Laylah ***** válasza:
Nem miattad történnek ezek, csak ráérzel előre, fel vagy készítve rá. Ezen gondolkodj el, és rögtön nem lesz annyira félelmetes.
2022. júl. 31. 10:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!