Valaki aki jobban ért a dolgokhoz, tudna segíteni, mielőtt teljesen begolyózok?
Nagyjából 11 éves korom óta furcsa dolgok történnek velem. Sosem vettem komolyan, mert azt gondoltam csak véletlen, de az utóbbi időben egyre többször esik ez meg velem és kezd ijesztővé válni.
A lényeg, hogy vannak "megérzéseim" bizonyos eseményekkel kapcsolatban, amik aztán sorra megtörténnek egy-két-három napon belül. Eleinte, amíg kisebb gyerek voltam ez csak ártalmatlan dolgokra volt jó, mint pl hogy néha már előre tudtam, hogy a barátaim milyen ruhában fognak érkezni, vagy a suliban tettem szert előnyökre, mivel már előtte nap összeírtam a dolgozat kérdéseit.
Azonban nagyjaból az utóbbi 1 évben ez teljesen megváltozott, olyan helyzetekkel szembesít a megérzésem, amik stresszesek, ahol döntéseket kell hoznom. És legtöbbször ezek a megérzések negatívak, valaki betegsége, halála, egy konfliktus, csalódás. Egyszerűen bármi megfordul a fejemben, azok sorra megtörténnek, és már nagyon félek, hogy legközelebb éppen mi lesz.
Nem tudom, hogy ez csak véletlen-e, de nagyon örülnék ha valaki tudna tanácsot adni, vagy valami tippet, hogy hogyan tudnám abbahagyni ezt.
Az aura színeiben látható előrevetítve a betegség, baleset, halál.
Elképzelhető hogy ezt látod, és a tudatalattid pedig bedobja neked megérzésként.
Fölösleges félni, ez a legtöbb esetben előnyös neked.
Mivel mindenképpen megtörténne, de te már előre tudsz róla.
Milyen gyakori ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!