Miért nem értik meg a szüleim, hogy nem begolyózott vagyok, hogy démonokat látok?
Elöször is ha valaki démonokat lát, az legalább is pszichikailag nem egészséges személyiség.
asodzsor ha téged - jogosan - zavar ez a helyzet, akkor elmégy a háziorvoshoz, és megkéred, hogy utaljon át megfelelö szakemberhez.
A kezeléshez ugyanis nem kell senki más, csak te, nem kell a szüleidre várni.
Szóval azt írod, hogy az álmodat álmodod tovább ébren.
Akkor valami baj lehet, hogy mindig démonokkal álmodsz.
Nekem nagyon-nagyon ritkán vannak rossz álmaim (akkor is kutyatámadás, zuhanás, ilyesmi).
Mindenképpen kell neked valami kezelés, mert ez nem normális.
Szerintem is beszélj a háziorvosoddal.
Tök jó azoknak akik nem értik miről van szó. Nekem épp a napokban volt egy ilyen paralízises "élményem" és a párom is mesélte hogy volt már neki is.
Mindenképpen szakemberhez kell fordulnod. A linknél olvasható az is hogy a háton alvás is okozhatja (nekem legutóbb is így volt). A szüleidnek próbáld meg más irányból megközelíteni, semmiképp ne gyere a démonos szöveggel (tudom nekem is olyan érzés), mert lehet azt hiszik csak magadra akarod vonni a figyelmet. Talán még keresgélhetsz a neten a témában. A háziorvosodhoz sztem egyedül is elmehetsz reméljük jobban megért mint a szüleid és tovább utal a megfelelő helyre. De az sem lenne rossz ah édesanyád elkísérne a háziorvoshoz talán neki mint szakembernek hinne.
Minden jót!
Nálam is így zajlik az alvásparalízis, csak szerencsére max. heti egy alkalommal, szóval nem mindennapos.
Ha ennyire megvisel, mindenképp fordulj orvoshoz. A háziorvosodhoz, ő esetleg megmondja, mi a további teendő, hova kell fordulni.
Tényleg ne gyere ezzel a démonos szöveggel, mert valójában természetesen nem démonokat látsz, ez egy alvászavar.
Szia.
Psichologushoz semmikeppen se menj mert hülyenek nez es bevágnak a diliházba..Próbald meg (es lehet hogy iszonyatosan furcsan hangzik),elküldeni azt ami ottvan nallatok,de ne úgy,hogy TAKARODJ EL INNEN és közbe félsz,haragszol gyülölsz stb...ezek nem segítenek,ezzel csak az ö energiajat elteted.Próbálj megnyugodni minél hamarabb es szépen,szeretettel kerd meg hogy tavozzon innen,majd köszönd meg,es mondd azt hogy szeretlek(mivel ha demon,ördög ezzekkel az erzésekkel nem tud mit kezdeni,ezaltal te magasabb energián rezegsz,de mondom,SOHA ne félj mert akkor őt elteted)
Vegül megint nyugodj meg es mondd magadnak ezt:
Tudom(es itt tudd,ketseged ne legyel felölle),hogy szeretet,boldogság,békesseg,siker es öröm ragyogja be életemet(meg tehetsz hozza pozitiverzeseket de ezt igyekezz elal as elott mondogatni addígameddig el nem alszol!!)
ciklon112233
a kérdező nem lát igazából démonokat hanem egy alvási paralízis nevű betegségben szenved
itt van néhány tipp a leküzdéséhez és a teljes ébredéshez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!