Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Léteznek olyan személyek akik...

Léteznek olyan személyek akik belelátnak az emberbe?

Figyelt kérdés

Ránézésre tudják milyen ember vagyok, tudják a múltamat anélkül, hogy én beszélnék róla. Tudják hogy egy adott időpontban pontosan mit csináltam.

Azt tudom, hogy sokat elárul első benyomásnál a szem, mert abból ki lehet olvasni dolgokat. Viszont lehet olyan aki ennél mélyebben emberismerő?

2022. júl. 23. 14:22
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
19 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
A nők ilyenek, valahogy nagyon hamar rájönnek, hogy a férfi sikertelen a nőknél, úgy, hogy nem is beszélgetnek a férfival.
2022. júl. 23. 14:47
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem sokkal érdekesebb kérdés, hogy ha léteznek ilyen személyek, akkor ezt a képességüket mire használják...
2022. júl. 23. 14:59
 3/7 Grimfox ***** válasza:
Amiről beszélsz, az már nem emberismeret. Ahhoz már olyan képességek kellenek, amiket a parapszichológia kutat. De sokaknak van, vagy sokan tanulnak olyan képességeket, mint pl a hot, és cold reading, ahol az ember pillanatnyi kinézete, viselkedése alapján elég jól körül lehet írni, milyen ember is ő, és mi várhtó tőle.
2022. júl. 23. 15:04
 4/7 anonim ***** válasza:
Sebészek
2022. júl. 23. 19:45
 5/7 anonim ***** válasza:
43%

Én eléggé ilyen vagyok, de nem a szeméből olvasom ki a dolgokat az illetőnek, egyszerűen csak úgy jönnek a megérzések...

Az érdekes az, hogy van akibe jobban belelátok, van akibe kb egyáltalán, ez egyformán vonatkozik számomra ismert és teljesen idegen emberekre.

Van ugy, hogy valakivel irogatni kezdek mondjuk itt gyakorin és lejön róla egy csomó info, pedig alig ír magáról. És vannak pl kollégáim, akikkelsok időt töltök, mégsem látok beléjük.

2022. júl. 23. 21:43
 6/7 Tudi333 ***** válasza:
A tudatosabbat nem latod kedves utolsó.
2022. júl. 23. 22:32
 7/7 anonim ***** válasza:
A boncmesterek.
2022. júl. 24. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!