Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Miért hiszitek azt, hogy a...

Miért hiszitek azt, hogy a lélek nem létezik?

Figyelt kérdés
Volt egy kérdés : Ennek most ez legyen az ellenkezője!

2022. júl. 4. 15:41
1 2 3 4 5 6 7
 61/64 anonim ***** válasza:
100%
58. Persze te vagy a magas szinten lévő, amit mi nem érthetünk meg, mindenki szar, csak te vagy jó. Bár mennyire lehet magas szinten aki gyakorikérdéseken így kiakad, erről megkérdezhetnék egy materialistát, egy papot, egy gurut, szerintem mind ezen agyalna.
2022. júl. 5. 20:31
 62/64 SZücsöm ***** válasza:
26%

54.

Nem nem azért nem kell bizonyítanom mert nem tudom, hanem azért mert nem is állítottam sehol hogy létezik a lélek. Az már tök irreleváns hogy tudom e bizonyítani.(Egyértelmű hogy nem, ezért se állítottam SEHOL hogy létezik)

A maradék hsz-edben meg konkrétan megismételted az én eredeti (22es) hsz-em mondanivalóját.

2022. júl. 5. 20:33
 63/64 anonim ***** válasza:
67%
Jó van SZücsöm, nézd vissza a beszélgetés folyamát okoskodás helyett és talán felfogod miről volt szó.
2022. júl. 5. 20:53
 64/64 SZücsöm ***** válasza:
100%

63 Már a válaszom előtt visszanéztem és nagyon nem értettem az irományod érvényét. De ha gondolod leírhatod hogy mi lett volna a mondanivalód... "okoskodás" helyett.

Ha csak az hogy valaminek a létét lehet valaminek a nem létét viszont nem lehet bizonyítani akkor ne fáradj mert az az én eredeti hsz-em mondanivalója volt. Akkor csak azt nem értem hogy minek ismételted meg átfogalmazva az én irományomat + hogy miért kell egy általam meg nem tett állítás igazát bizonyítanom.

2022. júl. 5. 21:24
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!