Miért hiszitek azt, hogy a lélek nem létezik?
54.
Nem nem azért nem kell bizonyítanom mert nem tudom, hanem azért mert nem is állítottam sehol hogy létezik a lélek. Az már tök irreleváns hogy tudom e bizonyítani.(Egyértelmű hogy nem, ezért se állítottam SEHOL hogy létezik)
A maradék hsz-edben meg konkrétan megismételted az én eredeti (22es) hsz-em mondanivalóját.
63 Már a válaszom előtt visszanéztem és nagyon nem értettem az irományod érvényét. De ha gondolod leírhatod hogy mi lett volna a mondanivalód... "okoskodás" helyett.
Ha csak az hogy valaminek a létét lehet valaminek a nem létét viszont nem lehet bizonyítani akkor ne fáradj mert az az én eredeti hsz-em mondanivalója volt. Akkor csak azt nem értem hogy minek ismételted meg átfogalmazva az én irományomat + hogy miért kell egy általam meg nem tett állítás igazát bizonyítanom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!