Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Miért hiszitek azt, hogy a...

Miért hiszitek azt, hogy a lélek nem létezik?

Figyelt kérdés
Volt egy kérdés : Ennek most ez legyen az ellenkezője!

2022. júl. 4. 15:41
1 2 3 4 5 6 7
 41/64 anonim ***** válasza:
74%
Mi az az isten és miből gondolod hogy a léleknek van halhatatlan tulajdonsága ha megfogalmazni se tudod mi az? Ezek csupa kitalációk. Mi marad belőled ha oda a tested emlékeid és a gondolkodásod? A gimis biológia könyvek részletesen leírják az élet körforgását az anyag nem vész el csak átalakul, de az információ elvész sok faj halt már ki, végül mindre ez vár, legkorábban akkor amikor a föld elveszíti a mágneses mezejét(kihűl a földmag) ekkor a napból érkező sugárzás olyanná teszi mint amilyen most a mars bolygó. Ha megtanulod a fizikát a szerves és szervetlen kémiát és biológiát akkor átláthatóvá válik az élet és nem lesz olyan rejtélyes a valóság számodra mintha valami "varázslat".
2022. júl. 5. 01:05
 42/64 SZücsöm ***** válasza:
100%

És ha létezik a lélek akkor mivel lesz kevésbé felesleges az egész életed?

A létezés hossza miben változtat a lényegén?

Az ha nincs lelked miben változtat a jelenlegi éneden?

41 A transzcendens megfejtéséhez se a kémia se a biológia ismerete nem lesz elegendő. Függetlenül attól hogy létezik e, vagy csak az emberi elmében,képzeletben lakozik.

2022. júl. 5. 01:31
 43/64 A kérdező kommentje:
Nekem ez már túl sok! Elég ebből a vitából! Kezd nagyon eldurvulni ez az ügy már! Jól van, rendben, nem létezik olyan hogy lélek, csak hagyjatok békén! Győztetek! Most már nyugi van végre?! Mit akartok tőlem? Még mit? Ja vagy úgy! Azt akarjátok hogy megint összetörjek? Oké! Ez is sikerült! Úgy támadsz mintha az ellenséged lennék? Mit ártottam nektek? Még mindig van mondanivalótok?
2022. júl. 5. 01:49
 44/64 A kérdező kommentje:
42. Kinek az élete nem felesleges?
2022. júl. 5. 01:58
 45/64 anonim ***** válasza:
100%
42. A keleti filozófiákban a lélek az te magad vagy, nem mind állítja azt, hogy a lélek halhatatlan.
2022. júl. 5. 02:04
 46/64 anonim ***** válasza:
100%
Ez az önostorozás nem tesz jót a mentális egészségednek, valamint az öngyilkosságot nem javaslom, nem old meg semmit.
2022. júl. 5. 02:13
 47/64 A kérdező kommentje:
Én itt bizalmasan elmondtam mindent magamról, cserébe azt kaptam hogy egy álmodozó idióta vagyok!
2022. júl. 5. 02:16
 48/64 A kérdező kommentje:
Mármint az vagyok, egy álmodozó idióta, de ez iszonyú megalázó ha mások mondják! Ha nem lesz törölve a kérdésem, elvágom a torkomat, de előtte tudatom mindenkivel hogy ez miatt az oldal miatt!
2022. júl. 5. 02:33
 49/64 anonim ***** válasza:
100%
Egy anonim oldalon mit vársz, de persze, ezt is fogd másra, ezt se magad miatt teszed, erről is más tehet, de ha jó áldozatnak lenni legyél..
2022. júl. 5. 02:45
 50/64 A kérdező kommentje:
Nem leszek öngyilkos. Sem áldozat. Ha abban hiszek, márpedig abban hiszek amiben akarok! Én hiszem hogy egy Isten vagyok! És mit tesztek ez ellen? 😃
2022. júl. 5. 02:58
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!