Mi volt az a dolog amit úgy gondolod a mai napig, hogy tényleg láttál pedig az lehetetlen elvileg?
Figyelt kérdés
Kezdem én. Egyszer az üres úton láttam megjelenni egy autót (tehát nem jönni) a semmiből mintha egy másik dimenzióból jelent volna meg pedig tudom, hogy ilyen nincs.2022. jún. 23. 17:16
41/42 NTBS válasza:
Leesett egy pohár, az asztal közepéről, úgy, hogy senki nem ért az asztalhoz.
42/42 anonim válasza:
Egy időben többször is árnyakat láttam a szobámban, egyszer meg éjjel felébredtem és egy kislány ült nekem háttal az ágyon. Nem alvás paralízis volt. Tudtam mozogni. Sőt óvatosan hátat is fordítottam neki. Mire visszanéztem, eltűnt. Semmilyen szert nem szedtem soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!