Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mi volt az a dolog amit úgy...

Mi volt az a dolog amit úgy gondolod a mai napig, hogy tényleg láttál pedig az lehetetlen elvileg?

Figyelt kérdés
Kezdem én. Egyszer az üres úton láttam megjelenni egy autót (tehát nem jönni) a semmiből mintha egy másik dimenzióból jelent volna meg pedig tudom, hogy ilyen nincs.

2022. jún. 23. 17:16
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
64%

Sajat magammal szemben alltam, lattam a testem magam elott ulni a padon es tisztaban voltam vele, hogy az elmem a testemen kivul van. Fogalmam sincs mennyi ideig lehettem abban az allapotban, de eleg hosszunak tunt. Az esemenyek meg zajlottak korulottem ugyanugy.

Akkor volt olyan is hogy beflesseltem a batyam hogy vele dumalok es hogy mashol vagyunk. Aztan mikor odaertem ahova elakartam jutni ezt elvagtak es hiaba kerestem batyam nem volt sehol. Sot meg en se ott voltam ahol "voltam" hanem kb 15kmre ahonnan indultam.

Meg egyszer beszelgettem batyammal setalas kozbe es amint befordultam a foutra, eltunt.

Ez volt kb 15eves koromba a retkes biotol.

Aztan barmifele szintetikus szartol tobbnaposan mar alakokat lattam es kozbe zenet/parbeszedet hallottam, meg lattam hogy valaki kovet.

Amiota nem cuccozok nagyon ritkan hiaba van csond en hallok valami zenet (gondolom valahogy rajtamaradtam😅)

2022. jún. 24. 00:34
 12/42 anonim ***** válasza:
61%
Nincs lehetetlen, csak korlátolt emberi elme.
2022. jún. 24. 00:47
 13/42 anonim ***** válasza:
56%

"pedig tudom, hogy ilyen nincs."

Kérdező!

Na, és honnan vagy ebben olyan biztos, mert mások azt mondták neked, mert a tananyagban az volt benne?! :)

Én már sok mindent láttam (szellemek, űrlények, sátán stb), így biztosan tudom, hogy MINDEN VAN!

Nem, nincs semmiféle káros szenvedélyem és nem aludtam a történtek idején.

Szóval nyugi! Az úgy volt, ahogy láttad. :)

2022. jún. 24. 00:49
 14/42 A kérdező kommentje:
13. Érdekes élményeidnek hangazanak. Írj le egyet kettőt legalább! :)
2022. jún. 24. 08:10
 15/42 anonim ***** válasza:
95%

Egyszer kocsival mentem egy sötét úton és előttem megjelent egy emberszerű alak kicsit messzebb, de hát nem ütöttem el senkit úgyhogy nem volt ott senki a valóságban. Meg egy pillanatig jelent meg, aztán el is tűnt.

2020 tavaszán tiktok videót készítettem és kommentben mondták hogy az ajtóban áll mögöttem egy alak… hosszú, magas volt kb majdnem a plafonig ért és a feje pontosan úgy mozdult, mintha engem kukucskálna.. sokszor volt negatív érzésem abban a házban (4évet dolgoztam ott), de szerencsére idén májusban elköltözött a munkahelyem egy másik helyre ahol már semmi rosszat nem érzek!

Másik ilyenek:

Látni nem láttam de az exemnél aludtam még 2018ban , és arra keltünk fel az éjszaka közepén hogy ütemes kopogásokat hallunk, és nagyon fura érzésünk van, mintha a térrel valami nem lenne oke.. ő a konyhából hallotta én kintről az utcáról ja és odakint vonyítottak ugattak a kutyák és így “vonult” az a hang.

Történt még velem 2x olyan hogy elaludtam és ziláltan, sírva másik helyiségben keltem sztem alvajártam .. de ilyen csak 2x volt.

Kórházaktól nagyon írtózok meg félek, szerintem érzékeny vagyok a negatív energiára ami ott van.

Kb ennyi:)

26/n

Szilvi

2022. jún. 24. 09:18
 16/42 anonim ***** válasza:
10%

13

Vagy csak skizofrén vagy.

2022. jún. 24. 10:10
 17/42 anonim ***** válasza:
42%
Nem vagyok skizofrén!!!!
2022. jún. 24. 10:16
 18/42 anonim ***** válasza:
80%

Hát persze, hogy egyszerűbb valakit leskizofrénezni, mint szembenézni azzal az igazsággal, hogy a csőlátáson kívül más is létezik.

Hogy attól még van valami, mert te nem tapasztaltad meg, de mások igen.

Hogy a világ sokkal több, mint amit megpróbálnak elhitetni az azt uralni akarók - akik persze mellesleg vígan használják azokat a tanokat, amik ellen nyilvánosan tiltakoznak, nevetségessé tesznek és ellehetetlenítenek megtapasztaló embereket.

És inkább bogyókat szedetnek azokkal, akik látnak valamit, mintsem nagy nyilvánosan beismerjék, hogy ők hazudnak és hazugsággal etetnek mindenkit.

A hatalom nagy úr! A hlyéket meg könnyebb irányítani.

Na, látod kérdező! Én ezért nem írom le az élményeimet, tapasztalataimat, mert tagadókkal nem érdemes vitatkozni, úgysem értik és lehet, tényleg jobb a boldog tudatlanság nekik.

Csak aztán majd nehogy egyszer nagyon meglepődjenek.

2022. jún. 24. 16:40
 19/42 anonim ***** válasza:
10%
Persze, vámpírok is léteznek, csak a hatalom elhallgatattja az embereket.
2022. jún. 24. 16:53
 20/42 anonim ***** válasza:
34%

Pontosan!

Vámpírok is léteznek, igen! :)

2022. jún. 24. 17:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!