Mi volt az a dolog amit úgy gondolod a mai napig, hogy tényleg láttál pedig az lehetetlen elvileg?
Én például láttam, hogy az ótás után mennyien lettek betegek és azóta sem önmaguk, pedig az ugye lehetetlen, amikor minden big pharma csakis az emberiség jótevője és azért van itt ekkora nagy jólét, hogy két forint a kenyér és húsz a benzin - ja, nem! Na, hát ilyen ez a világ. Ezek után egy-két szellem meg vámpír megjelenése már nem nagy cucc.
Én jobban parázok a politikusoktól!
21
Akkor várjuk a bizonyítékokat a vámpírok létezésére.
25
Te állítasz fszságot, neked kell bizonyítékot hoznod. Milyen bizonyítékod van a vámpírokra? :D :D
26: számomra meg az a fszság, ha valaki mindenre azt állítja, hogy ez sincs meg az sincs meg mindenki hlye, aki látta, mer' az tuti skizo és etc.
Mire alapozod, hogy az márpedig tuti nincs? Mondta neked a szomszéd, aki ákádémikus tanár? Bizonyítsd be te, hogy nincs! :)
Szerintem senkinek nem kell semmit se bizonyítania.
Aki látott valamit, az úgyis maga tudja, aki meg nem, attól nem várható el, hogy elhiggyen a másiknak bármit is, mert az meg egy másik valóságban él.
Egyet viszont biztosan meg lehet tenni: tiszteletben tartani és elfogadni a másik véleményét !
Az úton egy autó halad jobb és bal oldalán más-más színűre festve. Az egyik néző az utcán pirosnak látja, a túloldali szemlélődő kéknek.
Kinek van igaza ?!
29!
Az nem vélemény, hogy valaki szellemeket meg vámpírokat lát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!