Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mi volt az a dolog amit úgy...

Mi volt az a dolog amit úgy gondolod a mai napig, hogy tényleg láttál pedig az lehetetlen elvileg?

Figyelt kérdés
Kezdem én. Egyszer az üres úton láttam megjelenni egy autót (tehát nem jönni) a semmiből mintha egy másik dimenzióból jelent volna meg pedig tudom, hogy ilyen nincs.

2022. jún. 23. 17:16
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
77%
Egyébként nem kell, hogy a hatalom elhallgattassa az embereket, megteszik azt saját, agymosott embertársaik. :)
2022. jún. 24. 17:09
 22/42 anonim ***** válasza:
17%

Én például láttam, hogy az ótás után mennyien lettek betegek és azóta sem önmaguk, pedig az ugye lehetetlen, amikor minden big pharma csakis az emberiség jótevője és azért van itt ekkora nagy jólét, hogy két forint a kenyér és húsz a benzin - ja, nem! Na, hát ilyen ez a világ. Ezek után egy-két szellem meg vámpír megjelenése már nem nagy cucc.

Én jobban parázok a politikusoktól!

2022. jún. 24. 17:15
 23/42 anonim ***** válasza:
16%

21

Akkor várjuk a bizonyítékokat a vámpírok létezésére.

2022. jún. 24. 20:07
 24/42 A kérdező kommentje:
Nehogy törődjetek a negatívsággal, írjatok még furcsaságokat konkrétumokkal. Tök mindegy valaki hiszi vagy nem, a lényeg te valósnak láttad-e akkor is ha hihetetlen.
2022. jún. 24. 20:43
 25/42 anonim ***** válasza:
27%
23: Nektek semmilyen bizonyíték nem lenne elég, másrészt ha bizonyíték kell, akkor szerezd meg magad s ne mástól várd el, hogy megvilágosítson, pláne, ha még készen sem állsz rá.
2022. jún. 24. 22:28
 26/42 anonim ***** válasza:
12%

25

Te állítasz fszságot, neked kell bizonyítékot hoznod. Milyen bizonyítékod van a vámpírokra? :D :D

2022. jún. 25. 10:57
 27/42 anonim ***** válasza:
27%
Haverral kiöntöttük majdnem mindig a pentagrammát ha ittunk, egyszer meg a felhő is olyan formát vett fel felette, bár senki nem hiszi el csak aki látta xd Pedig szerintem nem olyan elképzelhetetlen, 1 rakat formát felszokott venni a felhő aki néha felnéz az égre tudja xd.
2022. jún. 25. 14:13
 28/42 anonim ***** válasza:
34%

26: számomra meg az a fszság, ha valaki mindenre azt állítja, hogy ez sincs meg az sincs meg mindenki hlye, aki látta, mer' az tuti skizo és etc.

Mire alapozod, hogy az márpedig tuti nincs? Mondta neked a szomszéd, aki ákádémikus tanár? Bizonyítsd be te, hogy nincs! :)

2022. jún. 25. 23:23
 29/42 anonim ***** válasza:
61%

Szerintem senkinek nem kell semmit se bizonyítania.

Aki látott valamit, az úgyis maga tudja, aki meg nem, attól nem várható el, hogy elhiggyen a másiknak bármit is, mert az meg egy másik valóságban él.

Egyet viszont biztosan meg lehet tenni: tiszteletben tartani és elfogadni a másik véleményét !

Az úton egy autó halad jobb és bal oldalán más-más színűre festve. Az egyik néző az utcán pirosnak látja, a túloldali szemlélődő kéknek.

Kinek van igaza ?!

2022. jún. 25. 23:31
 30/42 anonim ***** válasza:
31%

29!

Az nem vélemény, hogy valaki szellemeket meg vámpírokat lát.

2022. jún. 25. 23:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!