Mi volt az a dolog amit úgy gondolod a mai napig, hogy tényleg láttál pedig az lehetetlen elvileg?
Figyelt kérdés
Kezdem én. Egyszer az üres úton láttam megjelenni egy autót (tehát nem jönni) a semmiből mintha egy másik dimenzióból jelent volna meg pedig tudom, hogy ilyen nincs.2022. jún. 23. 17:16
31/42 anonim válasza:
30: ja, az tapasztalás! Na, de a tapasztalatokból lesznek a vélemények.
33/42 anonim válasza:
32: hát ki-miből táplálkozik...! :)
34/42 anonim válasza:
Hát a bizonyítási teher azon van, aki állítja, hogy létezik.
Szóvál várjuk a példákat, mert ez így csak logikai és érvelési hibának hat.
Ha tényleg hiszel benne, akkor csak van valami bizonyítékod.
Vagy bármit elhiszel amit látsz? Lol
35/42 anonim válasza:
Elvileg lehetetlen? Kinek az elve szerint?
36/42 anonim válasza:
Jelenlegi fizika és biológiai tudásunk szerint.
37/42 anonim válasza:
Mamánál az egyik porcelánfigura gyorsan ingázva mozgott mint a keljfeljancsi játék.
Oda is siettem megfogni, le ne essen a polcrol.
Csak épp sík az alja, nem is tud mozogni meg ingázni, akkor sem, ha meg van lökve
38/42 anonim válasza:
Folyt Vagy nagyon maximum is csak felborulni tudna de nem billegve mozogni.
Azota se tudom haluztam e. Nem szedek semmit.
39/42 anonim válasza:
Folyt es nem lassult a billegő mozgása, hanem gyorsult. Ezért is pattantam fel, hogy megfogjam nehogy leessen.
40/42 anonim válasza:
Szellem. Meg is érintett. Egy fiatal nő volt. Azóta is beleborzongok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!