Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Miért mondja azt Isten, hogy...

Miért mondja azt Isten, hogy aki őt meglátja az meghal?

Figyelt kérdés
Miért halnánk meg ha ránézünk? Akkor a mennybe láthatjuk majd, és a bűneset előtt látták az emberek?

2022. jún. 18. 13:09
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
78%

Ez a mondat vélhetően nem a Teremtőtől származik.

Jézus is mondta, "aki engem lát az. Atyát látja" , tehát látható.

A felettünk lévő szellemi szinteken számtalan hatalmas entitás van, akik néha szeretik hamisan kiadni magukat pozitív lények.

Egy ember sajnos nem képes megítélni egy szintekkel felette lévő entitás pozitív vagy negatív irányultságát, mindkét esetben ugyan azt a fehér fénylenyt látná, esetleg élő arany fénnyel átitatva.

Ezért nagyon fontos hogy mindig a szívünkben kell megszűnni a kapott információt.

2022. jún. 18. 13:17
 2/16 Drakula ***** válasza:
14%

Kérdező azért mert a kinézete anyira felfoghatatlan egy 3 dimenzios létformának hogy agy vérzést kapna.

1-es Jézus a bibliában egy ember testbe rakott formája istennek, nem azt értette az "aki engem lát az. Atyát látja" alatt hogy a kinézetét láthatja hanem a személyiségét.

2022. jún. 18. 13:33
 3/16 anonim ***** válasza:
55%
Mikor mondott ilyet Isten?
2022. jún. 18. 13:38
 4/16 Drakula ***** válasza:
100%
3-as (2Mózes 33:20) . . .„Nem láthatod arcomat, mert nem láthat engem ember úgy, hogy életben maradjon.”
2022. jún. 18. 13:56
 5/16 anonim ***** válasza:
44%
Ez a fizikai ruhára értendő ugyanis azonnal elégne...Már egy angyal hívása is kihívás,mert olyan magas a rezonanciájuk,aki dolgozik angyalokkal tudja..Én csak egyszer hívtam de egy pillanat alatt levert a víz,iszonyat forróság...ennek semmi köze holmi elkövetett bűnökhöz..
2022. jún. 18. 14:07
 6/16 Drakula ***** válasza:
41%

5- szóval szerinted az "ember" alatt a rúhádat érti

2Mózes 33:20) . . .„Nem láthatod arcomat, mert nem láthat engem ember úgy, hogy életben maradjon.”

2022. jún. 18. 14:11
 7/16 anonim válasza:
60%
ezt is elöször olvastam az életemben
2022. jún. 18. 14:20
 8/16 anonim ***** válasza:
62%
A Sugárzás miatt. Csak a szikla mögül egy pillanatra nézhettek ki. Mózes arca világított amikor lejött a hegyről, akkora sugárdózist kapott.
2022. jún. 18. 14:22
 9/16 anonim ***** válasza:
82%

1Kir. 19,11

Az ÚR ezt mondta: Jöjj ki, és állj a hegyre az ÚR színe elé! És amikor elvonult az ÚR, nagy és erős szél szaggatta a hegyeket, és tördelte a sziklákat az ÚR előtt; de az ÚR nem volt ott a szélben. A szél után földrengés következett; de az ÚR nem volt ott a földrengésben. [2Móz 33,21-23]

1Kir. 19,12

A földrengés után tűz támadt; de az ÚR nem volt ott a tűzben. A tűz után halk és szelíd hang hallatszott.

1Kir. 19,13

Amikor Illés ezt meghallotta, palástjával eltakarta az arcát, kiment, és megállt a barlang bejáratánál. Egy hang pedig így szólt hozzá: Mit csinálsz itt, Illés?

2022. jún. 18. 15:01
 10/16 anonim ***** válasza:
86%

Én úgy értelmezem, hogy amikor az ember meghal, akkor kerül Isten színe elé, akkor láthatja. A halál előtt ez nem lehetséges.

De lehet, hogy butaság, nem vagyok tájékozott ebben a témában.

2022. jún. 18. 15:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!