Miért mondja azt Isten, hogy aki őt meglátja az meghal?
Ez a mondat vélhetően nem a Teremtőtől származik.
Jézus is mondta, "aki engem lát az. Atyát látja" , tehát látható.
A felettünk lévő szellemi szinteken számtalan hatalmas entitás van, akik néha szeretik hamisan kiadni magukat pozitív lények.
Egy ember sajnos nem képes megítélni egy szintekkel felette lévő entitás pozitív vagy negatív irányultságát, mindkét esetben ugyan azt a fehér fénylenyt látná, esetleg élő arany fénnyel átitatva.
Ezért nagyon fontos hogy mindig a szívünkben kell megszűnni a kapott információt.
Kérdező azért mert a kinézete anyira felfoghatatlan egy 3 dimenzios létformának hogy agy vérzést kapna.
1-es Jézus a bibliában egy ember testbe rakott formája istennek, nem azt értette az "aki engem lát az. Atyát látja" alatt hogy a kinézetét láthatja hanem a személyiségét.
5- szóval szerinted az "ember" alatt a rúhádat érti
2Mózes 33:20) . . .„Nem láthatod arcomat, mert nem láthat engem ember úgy, hogy életben maradjon.”
1Kir. 19,11
Az ÚR ezt mondta: Jöjj ki, és állj a hegyre az ÚR színe elé! És amikor elvonult az ÚR, nagy és erős szél szaggatta a hegyeket, és tördelte a sziklákat az ÚR előtt; de az ÚR nem volt ott a szélben. A szél után földrengés következett; de az ÚR nem volt ott a földrengésben. [2Móz 33,21-23]
1Kir. 19,12
A földrengés után tűz támadt; de az ÚR nem volt ott a tűzben. A tűz után halk és szelíd hang hallatszott.
1Kir. 19,13
Amikor Illés ezt meghallotta, palástjával eltakarta az arcát, kiment, és megállt a barlang bejáratánál. Egy hang pedig így szólt hozzá: Mit csinálsz itt, Illés?
Én úgy értelmezem, hogy amikor az ember meghal, akkor kerül Isten színe elé, akkor láthatja. A halál előtt ez nem lehetséges.
De lehet, hogy butaság, nem vagyok tájékozott ebben a témában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!