Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Az mit jelent,ha mindennap...

Az mit jelent,ha mindennap ugyanakkor nézem meg az órám?

Figyelt kérdés
Akkor halok meg?
2022. jún. 13. 21:22
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Az ördögűző egy teljesen más éra, teljesen más az egész film. Nem összehasonlítható a kettő. De bezártam a kérdést, úgyhogy nem fogok erre többet reagálni.
2022. jún. 14. 01:43
 12/12 anonim ***** válasza:

Bioritmus, biológiai óra, napi rutin.

Ahogy az embe rképes arra, hogy minden nap ugyanabban az időpontban ébredjen fel, így arra is képes, hogy bármi mást is jelezzen neki a biológiai órája.

Én egész jó arányban találom el mikor van 13:00, egyszerűen azért, mert évekig minden nap csörgött akkor az ébresztőórám, hogy jelezze, hogy ideje kávézni egyet akollégákkal:D A kollégák máshol vannak már, sőt, ithtonról dolgozom töb bmint 2 éve, de az érzés még mindig megvan, hgoy "idő van" :D

Illetve... ezt sehol nem olvastam, de nekem ez a benoymásom:

Szerintem (!!!!) az ember hajlamos szekvenciákban gondolkodni vagy érzékelni az időt. Ahogy az iskolai órákon is van az elején egy lendületed és aztán érzed, hogy ez eddig tartott, eluntad magad, úgy szerintem minden másban is. Számomra az ideális vonatút pl 30-40 perc között van. A rövidebb túl rövid, a hosszabb nyűgösen hosszú. Ugyanígy a bármilyen másik utazással is.

És az egyik jele annak, hogy eluntam magam az adott cselekvés kapcsán az az, hogy nézem az időt.

Namármost, ha te minden nap utazol a munkahelyedre/iskolába, az út mondjuk 50 perc, de te 35 percre vagy kalibrálva... mindig ugyanakkor indulsz el... akkor jellemzően mindig ugyanakkor fogod elunni magad, tehát ugyanakkor fogod megnézni az órádat is:D

Mondom, ezutóbbi cak az én elmefuttatásom a saját érzeteim alapján. De a biológiai óra amit először írtam az létező, működő dolog, simán lehet az hogy az az óra jelez valami korábbi dolog miatt.

2022. jún. 14. 13:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!